atillas Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 sapt asta primesc casetele cu dvd-ul de la intrunirea din mai ,va rog treceti adresele unde vreti sa va trimit dvd-ul.costa 50 ron si o sa atasez eu si bruturile(ptr colectie).dvd-ul va iesi cu coperta cu tot din casa de productie a lui marian nitescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 La magazin la Cornel Trica, pt. DragosKTM. Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 10, 2007 Autor Share Postat Iulie 10, 2007 La magazin la Cornel Trica, pt. DragosKTM. Thanks dragos nu colaborez deloc cu el,da-mi adresa ta la PM sau adresa magazinului.stiu doar ca e in cotroceni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 S.C. UNIVET S.R.L. Constanta Str. Onesti Nr. 2 bis 1 copie cu plata ramburs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 La magazin la Cornel Trica, pt. DragosKTM. Thanks La Trica le gasiti oricum pe toate si cele de anul trecut.Incercam sa terminam si siteul [www.motomedia.ro ,le puteti comanda si acolo.Din pacate motociclismul este hobby si lucrurile astea le facem cand avem putin timp liber (este tot mai putin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate