Shobolanu' Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Vreau sa dau jos vopseaua de pe rezervor complet... sa fie metal chel(daca-i fier , fier sa fie!). Ce tratare a metalului e necesara ca sa nu rugineasca??? Ceva sugestii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 clear coat, cu un strat de adesion promoter prima data tine garanatat, sa degresezi bine suprafata inainte in schimb. sau se mai poate pune o solutie chimica care se pune si pe tevile de pusca numita gun-blue (un fel de oxidare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 (editat) ma gindeam si eu sa fac treaba asta! cum zice Kata curatat pina la singe, si cu clear cot adica lac de metal, poate o fi lac special, da logic daca stai sa te gindesti citeva straturi de lac creeaza o pelicula pe suprafata metalului care impiedica umiditatea sa creeze coroziunea. Practic nu am incercat, dar ar trebuii sa functioneze! spor! Editat Iulie 11, 2007 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iulie 11, 2007 Autor Share Postat Iulie 11, 2007 Multzam fain. O sa incerc faza cu gun-blue! Rezervorul l-am luat de nou shi shtiu sigur ca nu are suduri sau imperfectziuni. da vedem ce o sa iasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 io zic sa nu te risti sa dai vopseaua jos, nu d-alta insa s-ar putea sa dai de gauri cauzate de rugina shi mai mare belea iti faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 daca a fost vopsit cum trebuie nu au ce cauta gaurile de rugina, chiar daca ar fi ceva rugina de suprafata pe rezervor se poate sabla, eu sunt printre altele vopsitor amator si am incercat cam tot ce se poate combina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Vreau sa dau jos vopseaua de pe rezervor complet... sa fie metal chel(daca-i fier , fier sa fie!). Ce tratare a metalului e necesara ca sa nu rugineasca??? Ceva sugestii? Du-l la sablat..iese super..spritchit..chit..vopsea..vopsea...vopsea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Vreau sa dau jos vopseaua de pe rezervor complet... sa fie metal chel(daca-i fier , fier sa fie!). Ce tratare a metalului e necesara ca sa nu rugineasca??? Ceva sugestii? cool spatul meu este sa nu il sablezi ca ii ia sharmul metalului ...trage-l la perie de sirma bine si daca il stergi la 2 zile cu un ulei curat e ok ...eu prefer decit lac ..cum crezi ...oricum de apreciat ce vrei sa faci .. ma bucur sa vad oameni care fac asta basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iulie 19, 2007 Autor Share Postat Iulie 19, 2007 Sa shti Basty ca asha o sa fac! Il duc la chelit cu nisip, ii dau o perie dupa care il dau cu ulei. Poate partzile de sub shi cele de langa cadru shi sub bord le las vopsite, ca sa nu am probleme... Nasol e ca in clima asta de (cuvant urat) din Noua Zeelanda itzi rugineshte fierul in cateva ore... dar asta este. Shi daca vad ca incepe sa rugineasca masiv... lacuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Sa shti Basty ca asha o sa fac! Il duc la chelit cu nisip, ii dau o perie dupa care il dau cu ulei. Poate partzile de sub shi cele de langa cadru shi sub bord le las vopsite, ca sa nu am probleme... Nasol e ca in clima asta de (cuvant urat) din Noua Zeelanda itzi rugineshte fierul in cateva ore... dar asta este. Shi daca vad ca incepe sa rugineasca masiv... lacuiesc mishto ... daca curetzi ...eu unul stiincum asha face ash sabla o parte si inspre margini ash da cu peria dar sa nu ramina o linia continua intre vospea si fier ...lasa sa se vada ca a fost curatzat si ca nu e curatzat de tot ...eu unul asha ash face basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iulie 21, 2007 Autor Share Postat Iulie 21, 2007 Super idea! Cum trec ploile de rahat ma apuc! Merci de inspiratzie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate