dabix Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 (editat) Pentru week-end mi-am planificat o excursie de duminica pina la Bilea Lac ( eventual Bilea Cascada). Plecare este Duminica dimineata pe la ora 8:00 AM. Editat Iulie 12, 2007 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Si din Bv suntem cativa ce dorim sa' facem 'Transfagarasanul cu plecare de sambata pe la 14,inoptat aproape de Vidraru iar duminica trecut pe partea cealalta. Daca a mai fost cineva anul acesta,rog sa ne informeze de starea drumului .Suntem cu Suzuki gsx si SV. Am auzit ca drumul e destul de rau si nu merita cu asa motoare.Asa sa fie?? Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 partea dinspre sibiu e rezonabila, partea dinspre arges e praf. La asta poti adauga ca drumul intre Curtea de Arges si Campulung este absolut distrus. Sau cel putin era, dar ma indoiesc sa-l fi reparat cineva. Ultima data cand am fost,acum cateva luni, am urcat pe la sibiu si coborat tot pe acolo. De indata ce treci tunelul te convingi cat de praf e drumul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 partea dinspre sibiu e rezonabila, partea dinspre arges e praf. La asta poti adauga ca drumul intre Curtea de Arges si Campulung este absolut distrus. Sau cel putin era, dar ma indoiesc sa-l fi reparat cineva. Ultima data cand am fost,acum cateva luni, am urcat pe la sibiu si coborat tot pe acolo. De indata ce treci tunelul te convingi cat de praf e drumul... Am fost asta iarna cu masina si intradevar, drumul era foarte nasol. Au aparut modificari in starea drumului de atunci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Weekendul asta (prelungit V,S,D,L) veti gasi pe Transfagarasan 2 DR 650 si un Ural cu atas, facem drumul Buc- Targoviste- Dambovicioara-Brasov- Fagaras- urcare Transfagarasan- Vidraru - retur prin Pitesti drumul vechi. Poate ne vedem pe traseu. Drum bun si vreme frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 o sa postez pe pagina mea de youtube fil facut acum o sapt pe transfagarasan partea de la balea spre sibiu bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Iulie 14, 2007 Autor Share Postat Iulie 14, 2007 Se pare ca am sa plec singur. Asa ca imi iau libertatea de a pleca cu noaptea-n cap. ca prind rasaritu' la bilea lac. Deci plecarea va fii in jur 1 AM - 2 AM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate