n3bunu Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 AM UN SCUTER YIBEN LUAT DE LA BULGARI DE 49.5 IN 4 TIMPI SI ARE LIMITATOR FUGE CAM 45-50KM AM CAUTAT LA TOBA NU ARE NIMIC SA OBTUREZE EVACUAREA DACA STIE CINEVA UNDE SE AFLA VA ROG SA IMI SPUNETI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARBUNELE Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Majoritatea scuterelor au (daca au) limitator pe blocul electronic de aprindere.La unele modele este un fir care iese si intra la loc in blocul de aprindere si care trebue taiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Iulie 14, 2007 Autor Share Postat Iulie 14, 2007 Majoritatea scuterelor au (daca au) limitator pe blocul electronic de aprindere.La unele modele este un fir care iese si intra la loc in blocul de aprindere si care trebue taiat. AM CAUTAT SI AM GASIT ASA CEVA LA EL CRED CA CDI SI NU STIU CE SA AI FAC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate