Sari la conținut

n3bunu

Membru
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    yamaha thundercat
  • Motocicleta
    YIben
  • Numar Moto
    gr-111

n3bunu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. n3bunu

    help plzzzz

    Ce anume nu reusesti exact?Pt ca axul cu came intra decat intr-aun singur sens ..il pui pe chiulasa.iar apoi pui rampa de culbutori deasupra pt ca ea are lacasele unde intra rulmentii ...dupa ce ai montat tot reglezi supapele..ee ff simplu ..nu e nimic milimetric cum pun unii doar la reglajul supapelor sa fii atent ..daca nu iti iese ceva intreba-ma . Mesaj completat Dar parca scuterul asta al asta se numea "Leader" iar acum se numeste eko bike:)?wtf
  2. n3bunu

    Xor 50

    Cand spuneam eu ca nu au motoare minarelli ...si altii radeau si ziceau..dute mah ca au motoare minarelli ......... Mesaj completat
  3. Parca am bani asa sa arunc aiurea pe geam .....odata cu legislatia ....apoi cu asigurarea..apoi nu mai stiu ce....acum alti bani alta distractie cu permisul curului.....hai ca poate o sa ceara si trusa medicala....extinctor..triunghi reflectorizant.Pentru ce am mai dat banii pe legislatie daca la nici un an baga permis????Voi nu aveti gura de facut|???
  4. n3bunu

    Yamaha Fan Club

    Tiganie curata ....burete si banda izolir:)))
  5. vezi ca gasesti kilometraj analogic pe cablu si melc pentru bicicleta ..indica pana la 80km/ora.........Nu stiu de unde esti dar la noi gasesti in piata la rusi..
  6. Daca iti si da cu cu apa pe la pompa de apa.................................
  7. Scoate mah nene bujia si curat-o nu-l mai omori aiurea.
  8. Posibil sa fie si de la bujie.Scoate bujia si verific-o .Am un tovaras cu un malagutti centro care i sa oprit din mers.Cand a scos bujia erau electrozii lipiti intre ei.Desfa si vezi ce e pe acolo.
  9. Daca era ambreiajul motorul se tura ca dracu in deal cu acceleratia la maxim iti tragea infect dar nu iti murea motorul ..mai schimbai si tu segmentii..
  10. Stai linistit cu ambreiajul mai merge...eu am avut unu care ajusese la fier Saiba aia este posibil sa fie limitarea se cunoaste si pe variator cat a urcat cureaua de sus. Role nu stiu ce sa iti zic nu am avut 2t.
  11. Salut !Dap set mai mare iti trebuie.Este in 4 timpi sau in 2?
  12. Salut!Nu te chinui sa modifici instalatia electrica sa stea aprinse ambele faze .....o sa tragi rau de magnetou ..nu are putere sa le aprinda pe amndoua fazele pt ca 35+35=70w deci prea mult .Vezi ca gasesti halogen 35 wsau 50 w si merge perfect ...Cu becul original nu prea scoti mare lucru mai rau te complici.Sau daca poti pune un halogen 50w si trece instalatia pe baterie sa nu iti mai palpaie.daca ai baterie peste 7 amperi.Si ca sa modifici instalatia de lumini vezi ca este un singur fir care iese din magnetou si duce spre stabilizatorul de tensiune.De stabilizatorul de tensiune este legat firul care duce spre faruri si care trebuie taiat si pus pe contact pe plusul din baterie.Iti trebuie un aparat de masura.
×
×
  • Creează nouă...