Bucu' Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 micutzule micutzule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 @Bucu ... eu eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Bai...ce dreaq invartiti acilea? Poate mereti la paintball fara mine! Reprogramam pe sapt viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 @Alec... las ca pastram HEAD SHOT=ul pentru tine )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 @Alec... las ca pastram HEAD SHOT=ul pentru tine )) Vedem noi care pe care! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 @Alec ... noi o sa vedem tu o sa simtzi :-j Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) las ca amu poate sa si puna nr paralel cu asfaltul si nu l mai amendeaza pulitia aha si il prinde de stopul ala afumat? sau ii imprumuti tu codita de la cbr? (daca tot ii place honda) @aleck acum pe bune chiar ti-au ars astia suportul de numar nu mai stiu care a fost cu ideea sa ii dea si foc la cauciuc si asa s-a intamplat. oricum vezi tu marti distractie placuta la mare Editat Iulie 4, 2008 de MJR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Revin cu noutati! Radarele fixe din Valcea sunt functionale, ma asteapta "bucuria" la birou! FMM, aveti grija cum circulati prin tara. Uite o mica lista cu catvea radare fixe, aflate de la colegii de munca: Marcea (jud.Valcea), mai exact intre localitatile Rm Valcea si Dragasani; N. Balcescu ( jud.BACAU ) ? E 85; Razboieni (dupa Rm Vilcea); Robesti ? Racovita; Milcoiu (jud. Valcea, la iesire spre jud. Arges) ? 2 radare; Sanmartin (jud. Bihor, iesirea spre Baile Felix) ? 2 radare; Am inteles ca se vor mai monta in Salonta, Alesd parca. Daca unii dintre voi mai stiu pe unde sunt radare fixe, rog postati aici. intre cluj - huedin - negreni se vor mai monta citeva,deja am vazut un stilp cablat dar fara camera pe el in Poieni(linga huedin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Da, despre "acea" cristina e vba... tu unde pleci? Sper sa ma fac cavaler Jedi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 nenea aleck face ce face si tot pe Honda se suie...tre sa recunoasca ca a inceput sa ii placa tare mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 nenea aleck face ce face si tot pe Honda se suie...tre sa recunoasca ca a inceput sa ii placa tare mult. Te rog da-i una parinteste peste ceafa tradatorului din partea mea ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Te rog da-i una parinteste peste ceafa tradatorului din partea mea ..... De ce? lasa ca ii sta bine pe Honda...il prinde Apoi daca tot vrei...profit de ocazie si ii dau una...din partea ta evident dar cand o veni de la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 (editat) De ce? lasa ca ii sta bine pe Honda...il prinde Mai ales daca era Shadow Apoi daca tot vrei...profit de ocazie si ii dau una...din partea ta evident dar cand o veni de la mare. Neaparat, si transmite-i ca s-au montat pneurile pe K5-ul din 2002 si miine ma duc pe Piatra sa le fac rodaju', doar prietenu' la nevoie se cunoaste . Editat Iulie 5, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Mai ales daca era Shadow Neaparat, si transmite-i ca s-au montat pneurile pe K5-ul din 2002 si miine ma duc pe Piatra sa le fac rodaju', doar prietenu' la nevoie se cunoaste . Nu era shadow...se vede in poza e Honda...un enduro doar. M-a inebunit cu cauciucurile...abia asteapta sa le probeze, dar o sa ii zic sa stea linistit ca te-ai ocupat tu deja de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Mai ales daca era Shadow Neaparat, si transmite-i ca s-au montat pneurile pe K5-ul din 2002 si miine ma duc pe Piatra sa le fac rodaju', doar prietenu' la nevoie se cunoaste . vezi ca nu poti merge fara numar ca suportul a luat foc al burn-out asa ca.......... poate ii face razvand un pustiu de bine si ii da suportul de pe cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 in sfarsit sunt intr`o tzara civilizata ( nu ROmania ) in care nu ma ma injuura nimeni daca merg printre masini ..ba chiar iti fac loc...afafa e cald singurul inconvenient ar fi ca asfaltul este destu lde ros si e foarte lucios azi incercat sa ma aplec mai tare pe serpentine am derapat o lecutza...oricum...daca aveti drum in Aetna..luati`o spre Sunio sji nu veti regreta...62 km de serpentien cu curbe in ac de par..curbe mai largi succesive...de toate feluriel pt toate categoriile de incepatori..avansati sau orice p.s. : sa nu va schimbati caucicurile aci ca muriti incet cand vedeti pretzurile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 degeaba oaie... tot nu se compara cu Cetariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 degeaba oaie... tot nu se compara cu Cetariu Ca pe Cetariu, nu-i ca nicoieri, man! curbe, viraje soferi atenti, asfalt rodat... doar sansa sa ajungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 doamne da sa se asfalteze si acolo... k apoi zi de zi acolo oi fi... sa`mi shlefuiesc jeruntii;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 @Alec... las ca pastram HEAD SHOT=ul pentru tine )) din pacate e abonat gixxxer nenea aleck face ce face si tot pe Honda se suie...tre sa recunoasca ca a inceput sa ii placa tare mult. alekutz iar te manca in poponeata si te suis pe HONDAAAA raivanitza multumim pentru poza. dau de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 (editat) din pacate e abonat gixxxer alekutz iar te manca in poponeata si te suis pe HONDAAAA raivanitza multumim pentru poza. dau de baut soon! ar fi vrut el sa se mai plimbe, dar am kitul de lant praf. pt aleck: Editat Iulie 6, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 soon!ar fi vrut el sa se mai plimbe, dar am kitul de lant praf. pt aleck: las atunci data viitoare ps nu simtea el e obisnuit cu suzuky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 las atunci data viitoare ps nu simtea el e obisnuit cu suzuky uff...voi sunteti mai multi acolo, aveti aparare...dar eu sunt singura prevad niste fraze de genu "bineee...lasa ca vezi tu" Intradevar, simtea nevoia sa mearga pe un motor adevarat, cu cauciucuri bune, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 uff...voi sunteti mai multi acolo, aveti aparare...dar eu sunt singura prevad niste fraze de genu "bineee...lasa ca vezi tu" daca se intampla asa ceva (daca se ia de tine) zii ca ii vindem motorul si bem banii pana ajunge el acasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 daca se intampla asa ceva (daca se ia de tine) zii ca ii vindem motorul si bem banii pana ajunge el acasa) O fost cuminte cat de cat...eram eu prea suparata dupa o faza si nu o vrut sa ma necajeasca...dar il cunosc: ma tine el minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate