zozo88 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 buna ziua! sunt o viitoare motocilista si nu stiu ce motor este bun ptr mine.....as dori sa aleg intr un quanno 125 sh din 2007 la pret de 2000 de euro sau un kavasaki ninja de 250(nu am gasit pretu la sh)......unii motocilisti mi au zis sa imi iau 250 ca dupa un timp o sa ma satur de 125....si la banii acei ar merita un motor de 250....voi ce parere aveti ?:)mersi helpp me:D Daca ai posibilitatea sa mai astepti cativa ani cu sportivele atunci asteapta, caci drumurile noastre sunt naspa de tot pe cateva rute din Bihor, motocicletele pe care as putea sa le recomand stiind ca sunt comode si totodata sunt f manevrabile sunt: Honda Hornet (250), Suzuki Bandit (250 sau 400), Yamaha YBR (250) - cauta pe net descrieri ca sunt cu gramada. Iar modelele respective le gasesti la pret acceptabil - parerea mea sa cauti in HU (www.hasznaltauto.hu) cand nu e sezon (Noiembrie-Februarie) fiindca cad preturile ca numa-numa la moto. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 scurta iesire asearafoarte spontana hehe aleck.... acum stiu de ce nu mai raspunzi la telefon ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) hehe aleck.... acum stiu de ce nu mai raspunzi la telefon ... Eh... io raspund de obicei! Doar ca nu nimerisi tu "obiceiu' " ala... Editat Septembrie 9, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Eh... io raspund de obicei! Doar ca nu nimerisi tu "obiceiu' " ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 erai cu fumeia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 erai cu fumeia? Mda, de obicei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 prost obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 prost obicei Am invatzat de la cei mai buni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 las mah k asa trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Diseara iesim la o tura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 nu va inteleg cum puteti lasa sa cada topicu asta din top, iara l`am gasit undeva la mijloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 nu va inteleg cum puteti lasa sa cada topicu asta din top, iara l`am gasit undeva la mijloc Bah iar te bagi in seama numa sa faci posturi ??? Te-ai decongelat de aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 nu va inteleg cum puteti lasa sa cada topicu asta din top, iara l`am gasit undeva la mijloc nu toata lumea face posturi ca rezultat al frustrarii datorate dimensiunilor organului cu care restu merg la femei si tu sa faci pipi Cezar.. =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 nu toata lumea face posturi ca rezultat al frustrarii datorate dimensiunilor organului cu care restu merg la femei si tu sa faci pipi Cezar.. =)) moaaaamaaa ... ce jigniri... face-ti o liniuta.. un duel sa scapati de frutrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 cu jetul sau cum ? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) pfff mai copii ... mai bine bagati un ochi aici ... /index.php?...p;#entry1454705 nu astea in tara romaneasca unde dai de cai si carutze. Editat Septembrie 11, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 d`abia ajtetp io vara viitoare ...vara asta a fost doar incalzirea p.s.: lasa Petre nu mai plange...cresti tu mare si ajungi si dupa sens > muhaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) oh lasa ... si cand e mai frig se poate iesi.. mi-am amintit ca tu nu iesi decat vara =)) Editat Septembrie 11, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Bah iar te bagi in seama numa sa faci posturi ??? Te-ai decongelat de aseara? nu va luati de hondistu' meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 nu va luati de hondistu' meu bucu mersi de sustinere... ma bro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 un scurt remember 2007 gasca mare si iesiri in fiecare seara ne am ramolit rusinica soso hai akasssssssssssssssssssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 baga-ti o plimbare....numai sa nu merge-ti in ( directia inainte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 bucu mersi de sustinere... ma bro npc hodistu' meu baga-ti o plimbare....numai sa nu merge-ti in ( directia inainte) de ce? akolo meri? merem toti pe acelasi traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 highway to p|_|la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate