SERGIU81 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 npc hodistu' meu de ce? akolo meri? merem toti pe acelasi traseu Merjeemm in P...a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 dute tu primu... noi merem la gara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 acuma cand ne intreaba femeile unde am fost ... o sa ne creada... Am fost in P|_|LA ... unde sa fiu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 dute tu primu... noi merem la gara Tot in p... ajungi si pe la gara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 prostulee.. n`ai de lucru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 prostulee.. n`ai de lucru? Nu prea am acuma plictiseala.....azi mai ai cbr-ul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 l`am dus deja la stapan ... in weekend il cer iara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) oh lasa ... si cand e mai frig se poate iesi.. mi-am amintit ca tu nu iesi decat vara =))\ies doar cand e vreme favorabila oaselor/articulatiilor mele ..iti spun asta pt ca din greshala fix cu asa ceva ma ocup ..eu ies vara ca atunci imi place..si cand ies...ies... a da..in plus am sangele rece si`mi plac la soare ..ce pot sa zic Cezar te-or dresat ajtia pacilea ? =)) Editat Septembrie 11, 2008 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Cezar te-or dresat ajtia pacilea ? =)) bah P|_|LA tu esti un nesimtit, asa k din momentu asta cu tine nu mai am ce discuta... J E T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 atat a fost ? aci e limita ta ? p.s.: damn` sji io care credema a sunt deasupra nesimtzirii ma intristezi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 sergiu gata iti gasisi de lucru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 sergiu gata iti gasisi de lucru? Doarme in post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 \ies doar cand e vreme favorabila oaselor/articulatiilor mele ..iti spun asta pt ca din greshala fix cu asa ceva ma ocup ..eu ies vara ca atunci imi place..si cand ies...ies... a da..in plus am sangele rece si`mi plac la soare ..ce pot sa zic Cezar te-or dresat ajtia pacilea ? =)) tudore dar parca esti tanar fraged, te plangi deja de oase si articulatii nasol sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Doarme in post noah si se mai plange k are mult de lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) noah si se mai plange k are mult de lucru Da mai am nu fuck buha toata ziua ca tine si plimb gajicile cu motorul Editat Septembrie 11, 2008 de SERGIU81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 tudore dar parca esti tanar fraged, te plangi deja de oase si articulatiinasol sanatate pai inca nu ma plang dar imi vad prietenii din grecia unde este sezon tot anul care au probleme..si la ei temperaturile nu coboara sub 10 grade iarna .. si in plus anu trecut aveam de 2 ori pe sapt cursuri la Spitalu de recuperare din felix + teoria ...+ iarna propietatiel cauciuculu ise schimba...asfaltu fiind rece jtiti voi bla bla`u aferent si mai am io placerea pt caldura cum ziceam mai sus..nu incerc sa conving , fiecare se bucura cat/cum vrea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 pe cine am plimbat yo buei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 pe cine am plimbat yo buei? Las ca stii tu......,numa noah cu derbiul nu erai prezentabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 pe cine am plimbat yo buei? ba da tu la toti le impartashesthi fanteziile tale erotice ? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Las ca stii tu......,numa noah cu derbiul nu erai prezentabil in final no mai fo nimik mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 " fata draga nu fii trista fiindca e pacat...." =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 in final no mai fo nimik mah O barat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 , fiecare se bucura cat/cum vrea.. asta sigur ii tudor? repsol ... l-ai dresat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 asta sigur ii tudor? repsol ... l-ai dresat? asa parere proasta am lasat ? nu am zis eu parca prin `78 ca " fiecare intzelege motociclismul cum vrea acest neavand o definitie , si daca omu se simte bin ca iese del a garaj la terasa sa fie sanatos..daca iese sa faca o turfa de sens la fel de sanatos...daca i palce sa scoata moto din garaj sa faca o tura de bloc si sa`l spele ..treaba lui...cine s`aseamana sa s`adune ! cat despre dresaj` ..neah`.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 repsol ... l-ai dresat? nu cunosc persoana la care te referi... yo`s cu hondistii si suzukarii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate