Ride Safe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ooo iara vb prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ooo iara vb prostii Ooopss... 6, 6, repsol, repsol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ups k ajunsei si yo home si ma scapai la cineva cu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 are cineva sbk 08 si ii merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 pfff ce satul is de cacao asta de vreme.... deja duc dorul verii.... ceva planuri daca vine vreme buna? sa mergem gasca mare undeva departe... ideei, pareri...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Am auzit de ceva iesire , pe la sfarsitul lunii septembrie. Mai multe detalii , probabil vineri la intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Eu o vreme nu ies cu bike-ul. Am mana in ghips. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Eu o vreme nu ies cu bike-ul. Am mana in ghips. Imi pare rau GURU , asta ii ca urmare a accidentului ? Se pare ca sitiuatia nu s-a inbunatatit sa inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 da! din cauza accidentului. 10 zile ghips. dupa aia kinetoterapie. asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 da! din cauza accidentului. 10 zile ghips. dupa aia kinetoterapie. asta e. Insanatosire grabnica , mai vorbim noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 organizez eu azi o iesire sub pasaj de la 9:45 .. Hai Steaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 organizez eu azi o iesire sub pasaj de la 9:45 .. Hai Steaua ewww i football sucks eu ma refeream la iesire cu moto si nu asa locale.. sa mergem pana in budapesta sau mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 eu ma refeream la iesire cu moto si nu asa locale..sa mergem pana in budapesta sau mai departe. ehhh ink la asa ceva nu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Nici eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 da! din cauza accidentului. 10 zile ghips. dupa aia kinetoterapie. asta e. ce accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 ce accident? din 22 august!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 eu am fost plecat in grecia atunci.. ce ai patit ca eu nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 am pupat o dacie papuc din spate in Biharia. ca norocu nu am avut viteza(30-40 km/h) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 bine ca esti bine... insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) ewww i football suckseu ma refeream la iesire cu moto si nu asa locale.. sa mergem pana in budapesta sau mai departe. vezi ca pe tvr2 handball si parca se joaca un hu Editat Septembrie 17, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) joaca steaua azi...? atunci pierde ... hai ca glumesc... stiu ca suntei mari iubitori de fotbal... se vede Editat Septembrie 17, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Doara avem burti, nuh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nu mah.. nu e vb de burti .. dar cand pomenesc de futbol sar toti .. cand vb de motociclism viteza nu sare nimeni .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 noah k o supto Stelutza de la Fhurer`ii, yo gazat Petre ai apucat duminica sa vezi cursa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 noah k o supto Stelutza de la Fhurer`ii, yo gazat Petre ai apucat duminica sa vezi cursa? da .. .am zis eu ca steaua o apus... da am vaz cursa... am aproape tot sezonu MOTOGP 2008 ... o sa iti fac 2 dvd-uri as a christmas gift Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate