aleck Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Vreau si io un intinzator de lant as a xmas gift! Se poate Santa? P.S.: Feliz Navidad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Deci n-am fost baiat cuminte sa-nteleg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Deci n-am fost baiat cuminte sa-nteleg? Aleck hai sa te invatz ceva: daca gixxu te ia cu Feliz Navidad...tu poti sa ii replici : Mama Mia...here i go again.... )))) Are exact acelasi efect asupra lui ca si Feliz Navidad la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Aleck hai sa te invatz ceva: daca gixxu te ia cu Feliz Navidad...tu poti sa ii replici : Mama Mia...here i go again.... Are exact acelasi efect asupra lui ca si Feliz Navidad la tine. Mama Mia... here i go again! Apropos, dnu MRM...de ce nu mai raspunzi la telefoane in ultima vreme? Ai primit ban la preteni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 adu dvd-uri si iti fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Vreau si io un intinzator de lant as a xmas gift! Se poate Santa? P.S.: Feliz Navidad! trimite i o scrisoare. cine stie? poate i se face mila de tine si primesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 doar asa putine poze aleck de la iesirea de duminica? bucu ti-ai schimbat casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 doar asa putine poze aleck de la iesirea de duminica? bucu ti-ai schimbat casca? da era timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 cu ce casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 da ca nolanul mi era un pic mare si tb sa ma respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 doar asa putine poze aleck de la iesirea de duminica? bucu ti-ai schimbat casca? Mama mia...here i go again! Doar...n-am mai avut baterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 da .. .am zis eu ca steaua o apus...da am vaz cursa... am aproape tot sezonu MOTOGP 2008 ... o sa iti fac 2 dvd-uri as a christmas gift noah asa da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 noah asa da E uite la el cum primeste , mura in gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) ce vreme cool bah ... plouaaa, merem la un gratar ? Editat Septembrie 19, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Fingos ( kpax ) vad ca actionezi pe forum...haide arata lumii materialu de calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 fuck... iara pica la subsol topicu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Si a trebuit tu sa-l readuci la viata? Vba ta: "Repsol nu pica! El CADE!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 True True Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Hey! Propunere: un paintball sambata/duminica? Preferabil, duminica? Cine se mai inscrie? Bucu face rezervarile, deci hotarati-va pana vineri, max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 i`m in p.s.: sa faca si dom` primar lista e care vorbiram azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Hey! Propunere: un paintball sambata/duminica? Preferabil, duminica? Cine se mai inscrie? Bucu face rezervarile, deci hotarati-va pana vineri, max. ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 azi e super vreme la negreni,cum de mult n-a mai fost ,daca tine tot asa tot weckend`u vin la oradea cu motoru, :) bem o cafea? sms 0745642302 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Hey! Propunere: un paintball sambata/duminica? Preferabil, duminica? Cine se mai inscrie? Bucu face rezervarile, deci hotarati-va pana vineri, max. :) nu pot sa lipsesc wanna kick some ass`s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 nu pot sa lipsesc wanna kick some ass`s i'm in dar pe duminica daca se poate sambata nu pot nicicum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate