aleck Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 baloton ii suficient anu astanu i ban Acu voiam sa te intreb de ce dreaq taci? Hai ca ma duc pana in oras, revin mai incolo. Poate dai o cafa dnu bucu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) da nu cred ca se mai tine motogp'u la balaton "The Hungarian leg of the MotoGP looks set to be cancelled due to delays in construction of the new circuit. Spanish group Sedesa, which is building the 80 million euros ($A153 million) complex, had failed to begin its part of the construction work on time, the minister said. So, it's very likely that the circuit won?t be ready and the race won't be able to go ahead. But we've had no official word from the Spanish side, minister for local government Istvan Gyenesei said. He insisted that the Hungarian side had done all the necessary ground work for construction to begin this month. Hungary had announced last July that it planned to build a motorcycling circuit to host MotoGP competitions from 2009 onwards, with the 2009 leg scheduled for September 20. It was to replace the Shanghai MotoGP in China. The 4.65km Balatonring is located near Savoly, 180km from Budapest near the Lake Balaton holiday area. BUDAPEST AFP " Editat Februarie 23, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 oh ce vremuri bag poola c-am ametit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 bag poola c-am ametit Loool!!! Si io...da-n sa sigur nu ametisem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 bag poola c-am ametit Eu am ametit de mult.......si asa m-am bagat in seama cu baietii;))......racerii stiu de ce;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Eu am ametit de mult.......si asa m-am bagat in seama cu baietii;))......racerii stiu de ce;) Da ma art ma...da-te-n fras! M-am dat la sens... si ce daca? L-am facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Da ma art ma...da-te-n fras! M-am dat la sens... si ce daca? L-am facut! da ce mai? e rusine sa te dai in sens?acolo nu e trafic, nu deranjezi babele, si ai unde sa cazi cine poate sa puna genunchiu jos e invitat acolo... dau o bere la cel ce reuseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) cine poate sa puna genunchiu jos e invitat acolo... dau o bere la cel ce reuseste bine ca n-ai precizat ca trebuie sa fii pe motor...ca asa..numao sa`i vezi ep toti ingenunchind pt o bere p`acolo p.s.: ti-ai uzat sliderele Petre ? Editat Februarie 23, 2009 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 bine ca n-ai precizat ca trebuie sa fii pe motor...ca asa..numao sa`i vezi ep toti ingenunchind pt o bere p`acolo gata cu sensu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 taceti odata ,BRNO, BRNO si iar BRNO abia astept mah gixule ce te bagi peste comentu meu de ce o aparut poza ta ,hakerii hakerii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Ultima data intrb daca vrea cineva gume pe mobra la pret bun? Dupa aia sa nu fie ca" pe mine dece nu m-ati anuntat" ca" si eu vroiam". Cine este interesat sa trimita PM pana joi seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Loool!!! Si io...da-n sa sigur nu ametisem! Da' io...k v-am filmat...crezi k nu am ametit??? Ahhh, acu mi-am adus aminte....ati zis k datzi o cafa daca va filmez. Cu lapte si 2 lingurite de zahar, ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Da' io...k v-am filmat...crezi k nu am ametit???Ahhh, acu mi-am adus aminte....ati zis k datzi o cafa daca va filmez. Cu lapte si 2 lingurite de zahar, ms nu te ai obsnuit cu promisiunile? aleck iar se iau baietii de tine cu suzukiul tau? hai ca ti imprumut fireblade sa intri si u in rand cu lumea buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 nu te ai obsnuit cu promisiunile? aleck iar se iau baietii de tine cu suzukiul tau? hai ca ti imprumut fireblade sa intri si u in rand cu lumea buna Eh kko! Sunt intrat io de mult in lumea buna...voi nu stiu ce mai asteptati! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 taceti odata ,BRNO, BRNO si iar BRNO abia astept mah gixule ce te bagi peste comentu meu de ce o aparut poza ta ,hakerii hakerii cineva a postat in locul meu... hmmm i have been hacked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 cineva a postat in locul meu... hmmm i have been hacked mercy;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 (editat) Ce dzo tot faceti? Repsolica tata,ai ajuns acasa? Editat Februarie 24, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 cineva a postat in locul meu... hmmm i have been hacked eu am fost Petre nu stiu cum a aparut poza ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 eu am fost Petre nu stiu cum a aparut poza ta mi-ai furat contu? sa inteleg ca tu vrei sa mergem la brno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 mi-ai furat contu? sa inteleg ca tu vrei sa mergem la brno clar k mergem si ducem rulota aia mare a mea si avem si unde sa dormim vreo 6-7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 clar k mergem si ducem rulota aia mare a mea si avem si unde sa dormim vreo 6-7 ce rulota ai in care dormim 6-7 persoane? apropo... sambata mergem dupa gume, nu ? vb vineri la intalnire detaliile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 o legati de motor?..))))nu m-am putut abtine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 o legati de motor?.. ))))nu m-am putut abtine! hehe... nu stii tu cum sa te bagi in seama sa faci sa vi si tu cu noi... nu iti fa griji ca este loc de camping acolo.. sunt foarte multi cu cortul asa ca loc gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Nu ma mai bag in seama inca o data man(eu nu acord a doua sansa)).....am fost eu si anul trecut......am stat cam la 30 de metri unul de celalalt......ati fost cu steaguri din alea cu rossi si aleck avea unul in mana pe o bata de pescuit.cred ca anul asta am sa trec peste brno si am sa merg eu pe pista mai mult;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Nu ma mai bag in seama inca o data man(eu nu acord a doua sansa)).....am fost eu si anul trecut......am stat cam la 30 de metri unul de celalalt......ati fost cu steaguri din alea cu rossi si aleck avea unul in mana pe o bata de pescuit.cred ca anul asta am sa trec peste brno si am sa merg eu pe pista mai mult;) Ai fost la Brno ma? Si n-ai zis nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate