aleck Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Da' liniste e azi p-aci... Ati intrat in "hibernarea de vara"? Sau puneti la cale ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 +Tudor (sctzianu) si in principiu guru . Vom ajusta programu in functie de fiecare .Alegem o zi si o ora convenabila tuturor . Repsol , Manu , Vlad ,Piero ,Gincsere voi? .Din atatia motociclist doar asa putini ? Aici ne fac conservari Unde si cand ? si mai nou ........... cat face ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Caut "tragatori pe c.u.r" profesionisti! Daca aveti cunostinta de asemenea indivizi, va rog sa luati legatura cu secretara mea, am un post bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Sa inteleg ca e "directa de dreapta"? Try again apeleaza la complexitatea eului tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) Try again apeleaza la complexitatea eului tau Of femeile astea! Cine le mai intelege? P.S.: Manu, sigur nu se RADE dimineata... ca altfel pricepeam mai usor substraturile... P.P.S.: Nimeni interesat de postu'ala? Editat Aprilie 3, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Caut "tragatori pe c.u.r" profesionisti! Daca aveti cunostinta de asemenea indivizi, va rog sa luati legatura cu secretara mea, am un post bun. trageteam noi pe rug )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 trageteam noi pe rug )) A nu se interpreta gresit! Vrajitoria nu are nici o legatura aici, iar vremurile inchizitiei au apus demult! Astept CV-uri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 bro hai nu ma lasa singur .. coaceio tu ) coboara pana jos la suzi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 bro hai nu ma lasa singur .. coaceio tu ) coboara pana jos la suzi ) Bah! Vad ca le ai cu tastatura! Nu includem si terti in acesta actiune, DA?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 A nu se interpreta gresit! Vrajitoria nu are nici o legatura aici, iar vremurile inchizitiei au apus demult! Astept CV-uri! Care sunt cerintele postului vizat? salar? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Care sunt cerintele postului vizat? salar? ) Pai daca imi demonstrezi ca esti profesionist(a) in arta "trasului pe buci", vom negocia apoi si oferta salariala. Sunt destul de deschis la discutiile de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 trageteam noi pe rug )) bro hai nu ma lasa singur .. coaceio tu ) coboara pana jos la suzi ) amu trag gixxeru pi c u r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Pai daca imi demonstrezi ca esti profesionist(a) in arta "trasului pe buci", vom negocia apoi si oferta salariala. Sunt destul de deschis la discutiile de genul. Doresc sa vad avizul de functionare al firmei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 amu trag gixxeru pi c u r Ok pa dreaq! Daca nu te intereseaza oferta nu te baga! Lashilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Aleck, dupa linistea care e, cred k ti`o vor coace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Doresc sa vad avizul de functionare al firmei! Prea multe cerinte din partea... nici macar "candidat" nu te pot numi. Cand vei face demonstratia, vei avea sansa reciprocitatii referitor la intrebarile venite din partea ta! Destul de complex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Aleck, dupa linistea care e, cred k ti`o vor coace cred k ai nimerit`o =)) ... sper sa iasa bine =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Aleck, dupa linistea care e, cred k ti`o vor coace Cm aceeasi banuiala o am si eu... cred k ai nimerit`o =)) ... sper sa iasa bine =)) Tu ai de grija! Cred ca in ultima vreme ti s-a cam odihit mintea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Cm aceeasi banuiala o am si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 n`ai reusit nimik bro`?=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Co aie! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 nu vrea sa mearga nici cum gang bang`u ?=)))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 nu vrea sa mearga nici cum gang bang`u ?=)))))))))))))))))) :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 cohones dak ai sti =)) te`ai kko pe tine si tu de ras =)) sper sa reuseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate