Bucu' Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 c*oaie c*oaie ma afunzi tu pe mine rau de tot ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Ne spurcam la o cafa pe undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Salut... ma numesc Bora Dan si ma bucur ca sunt printre voi... nu cunosc multa lumea doar pe 2 membri de aici Alex si pe Razvan... sper sa ajung sa va cunosc si pe restu .... numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 c*oaie c*oaie ma afunzi tu pe mine rau de tot ) nu man u esti imaginea clubului Salut... ma numesc Bora Dan si ma bucur ca sunt printre voi... nu cunosc multa lumea doar pe 2 membri de aici Alex si pe Razvan... sper sa ajung sa va cunosc si pe restu .... numai bine WELCOME Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 bai Razvane aveti club ?:> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Bine ai venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ms ))))) ce tare semnatura ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ms ))))) ce tare semnatura ai Haha mersi...o sa intelegi de ce dupa ce stai mai mult pe forum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 eu nu`s cu statu mult intr`un loc ... ma plictisesc repede ... da poate o sa ajung la ce`ai zis tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 E fain ca ne adunam mai multi cu sportive p'aci, am inteles ca te stii cu bucuresteanu', cind mai bagam o tura scurta ceva sau o plimbarica prin oras vb cu el si hai si tu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 da il stiu pe Razvan de multa vreme numa nah am fo plecat mult timp acuma de ceva vreme am venit inapoi si cred k raman in tara... cu moto deocamdata la mine ii cu semnu ? ... ii la bucuresti la parinti si chiar nu stiu cand o sa merg pana acasa, poate luna viitoare merg si o sa vin pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 da il stiu pe Razvan de multa vreme numa nah am fo plecat mult timp acuma de ceva vreme am venit inapoi si cred k raman in tara... cu moto deocamdata la mine ii cu semnu ? ... ii la bucuresti la parinti si chiar nu stiu cand o sa merg pana acasa, poate luna viitoare merg si o sa vin pe el dc vrei mergem impreuna ca ar cam tb sa mai trec si eu pe la ai mei in vizita te duc eu in spate pn la bucale si venim grup restrans inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 te`ai cumintit sau tot asa cum te stiu eu ai ramas ? ) sa stiu ce alegere sa fac trenu sau tu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 da il stiu pe Razvan de multa vreme numa nah am fo plecat mult timp acuma de ceva vreme am venit inapoi si cred k raman in tara... cu moto deocamdata la mine ii cu semnu ? ... ii la bucuresti la parinti si chiar nu stiu cand o sa merg pana acasa, poate luna viitoare merg si o sa vin pe el I see...pai daca ramii prin Oradea adu-l mai ales ca e belea traseul B-Oradea, dak vii prin Brasov Sighisoara Tg Mures(nush daca l-ai facut pe moto, mie imi place la nebunie). Mai ales de la Brasov la Tg Mures e superb. te`ai cumintit sau tot asa cum te stiu eu ai ramas ? ) sa stiu ce alegere sa fac trenu sau tu ) Trenuuuuu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 am facut o data mi se pare cand am fost pana la brasov da atunci nu mi sa parut chiar asa de incantator, poate si din cauza k a fost un trafic ingrozitor tu ce ai zxr sau gsxr k cont`u ii una poza ii alta:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 te`ai cumintit sau tot asa cum te stiu eu ai ramas ? ) sa stiu ce alegere sa fac trenu sau tu ) cred ca i mai sigur cu TRENUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 am facut o data mi se pare cand am fost pana la brasov da atunci nu mi sa parut chiar asa de incantator, poate si din cauza k a fost un trafic ingrozitor tu ce ai zxr sau gsxr k cont`u ii una poza ii alta:)) E drept daca e trafic mare e naspa ca nu prea poti s-o arzi, io am avut bafta ca de fiecare data cind am fost era traficu' destul de lejer . Am avut mai demult un zxr mic, amu' gixer 600 k5 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ))) iti faci singur reclama proasta ! ... tot fireblade`u ala din 98 il ai ? frumos mergea ziceti`mi si mie ce tra sa apas k sa`mi apara si ce ati scris voi ? k yo numa add replay stiu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) Apasa quote Editat Aprilie 11, 2009 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 zxr mic, amu' gixer 600 k5 ... noah fain... si eu ma gandeam intr`un timp la suzuki dar in final am ajuns la kawa... poate o sa ma gandesc pe viitor la o yamaha si o sa ajung la honda ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 noah fain... si eu ma gandeam intr`un timp la suzuki dar in final am ajuns la kawa... poate o sa ma gandesc pe viitor la o yamaha si o sa ajung la honda ) Lol la mine a fost fix invers, io unu' sint fan kawa, initial voiam si io 636 dar s-a nimerit sa fie suzuki. Tine 636-le ca e belea, lasa honda ca nu merita (sa vezi ce mi-o iau acuma) . Da' n-as refuza nici un R6 de la 2006 in sus, e drept ca n-am fost pe una, dar dpdv al designului mi se pare fantastic de frumoasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 636`le il tin si sezonu asta 100% pe sezonu viitor ma gandesc numai sa`l dau... abia are 4k de km sper sa`i triplez macar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 636`le il tin si sezonu asta 100% pe sezonu viitor ma gandesc numai sa`l dau... abia are 4k de km sper sa`i triplez macar la mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 multam... da tot nu imi zisesi: tot fireblade`u ala din 98 il ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate