Luc_zxr Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Man io pot sa talk free oriunde . Noah in rest totu' bine, birfe noi de prin Nagyvarad etc ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 bine si yo pot ... da noah iara astia sar ca mustele la cacao knd vad k peste tot ii chat... barfeee.... hmmm is destule de barfit si chiar despre cine nu te astepti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 bine si yo pot ... da noah iara astia sar ca mustele la cacao knd vad k peste tot ii chat... /care barfeee.... hmmm is destule de barfit si chiar despre cine nu te astepti Pai da drumu la raport ce astepti invitatii speciale ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 /care unii care se cred admini si nu is ... unu cu un zx6r Pai da drumu la raport ce astepti invitatii speciale ?? aci nu vreau sa raportez nimic ,,, k abia ce ne`am imprietenit si nu vreau sa stric din nou prietenia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 unii care se cred admini si nu is ... unu cu un zx6r Mah, era /care englezesc, nu /care romanesc, da' in fine ...vezi daca nu joci wow, ai fi stiut...nvm ... aci nu vreau sa raportez nimic ,,, k abia ce ne`am imprietenit si nu vreau sa stric din nou prietenia Nah nu pricep nimik, cu cine te-ai imprietenit si de ce ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 cu un druid ... ne`om intalnit sub pasaj la o bere si vb atunci tu altfel ? bah atata m`am jucat diablo ca so topit expansion`u in CD`rom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Binishor, na vb ta, lasa ca vb la o bere ...anyway, am fugeat, ma duc sa bag o cafa cu un preten, cya laterz! P.S. Druids are druids! !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 distrusi.......si inca cu++++ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) care unde mereti la meci? Editat August 27, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 care unde mereti la meci? , nush...mergem undeva pe ceva terasa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 se poate mere in Juice, Sky ... numa sa bage pe meci si yo oricum vin fara fier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Nu mai mereti la Select? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 asteptam sa vii aksa ... k apoi iara ti`o luam inainte ... pierzi startu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Nu mai mereti la Select? Ii prea select acolo pt noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) Ii prea select acolo pt noi.... al cui ii rr din poza? spune i ca am geam sport fumuriu nou la 60e l am luat pt si nu l am mai pus dc am vandut rr Editat August 27, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 al cui ii rr din poza?spune i ca am geam sport fumuriu nou la 60e l am luat pt si nu l am mai pus dc am vandut rr ii R1 din 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 ii R1 din 2007 sorry mere si la ala dc da vreo 2-3 gauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 pe Derbi nu`i bun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 pe Derbi nu`i bun ? Cezar gata batut in cui mergem la Select la meci avem masa rezervata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Cezar gata batut in cui mergem la Select la meci avem masa rezervata... Grrr...manca-v-as! Salutari blondinei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Ce oameni , ce caractere beti , mancati si va distrati... Sergiu81, REPSOL , CE AIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ? ? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Bah geam fumuriu pe partzaitoare nu merge hahahahhaaha. iar daca va intereseaza este la baia mare pe aeroport extreme street racing.....liniutze pt motociclisti duminica asta asa ca fapt divers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Ce oameni , ce caractere beti , mancati si va distrati...Sergiu81, REPSOL , CE AIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ? ? ? Normal mai nu stam ca pensionarii acasa.... ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 clar bah cohones nu stam aksa si ne tragem pi C|_|r aleck tu ce D`zo ai facut de n`ai mai ajuns ? ai pierdut avionu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate