Bucu' Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 bucu trece acolo jos si repsolica dupa aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 nu va luati de hondistu' meu Ce hondist ma? Ca asta e suzukar convins....te-a facut! Ai luat tzeapa! bucu mersi de sustinere... ma bro Buey...ia vezi, cam usor schimbi taberele... stii cum se numesc alea, nuh? (tarfe) dute tu primu... noi merem la gara Bueyyyyyyyyy...numa io merg la gara, da??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) Buey...ia vezi, cam usor schimbi taberele... stii cum se numesc alea, nuh? (tarfe) s-a pris mancatziash lumea...s-a prins nu cunosc persoana la care te referi... yo`s cu hondistii si suzukarii mei cine stie ce este acela un aplaudac ? =)) Editat Septembrie 11, 2008 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Buey...ia vezi, cam usor schimbi taberele... stii cum se numesc alea, nuh? (tarfe) buey nu te crispa... stii tu bine ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Buhuu , AZI CRED CA STAI ACASA SI INVETI ? NU ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 noah k n`ai avut norocu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Buhuu , AZI CRED CA STAI ACASA SI INVETI ?NU ? Las' ca-i vine si lui randu'! : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Las' ca-i vine si lui randu'! : Azi are examenu ? LA MULTI ANI . MAN Azi are examenu ? LA MULTI ANI . MAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 LA MULTI ANI BUCU!!!! sa ai parte doar de bucurii... rimeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 LA MULTI ANI BUCU!!!! sa ai parte doar de bucurii... rimeaza La Multi Ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 LA MULTI ANI MULTA SANATATE SI FERICIRE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 LMA uratule! Si mai multi bani de gaz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Intru si eu odata pe luna la voi pe regiune, si atunci nimeresc numai in sarbatori: LA MULTI ANI BUCURESTEANULE!!!! Bre sa te vad si eu odata cu aleck cu motoarele prin bucuresti Multe drumuri superbe iti doresc si fara alte "rasturnari de situatie" ms gixx de up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) scuzati-ma ca raspund asa tarziu dar acum scapasi de la servici. va multumesc tuturor ms Editat Septembrie 15, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Intru si eu odata pe luna la voi pe regiune, si atunci nimeresc numai in sarbatori: LA MULTI ANI BUCURESTEANULE!!!! Bre sa te vad si eu odata cu aleck cu motoarele prin bucuresti Multe drumuri superbe iti doresc si fara alte "rasturnari de situatie" ms gixx de up a lil flower for a lady Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 pacat ca s-a stins prostestecand suntem pe cale de a face o actiune sa fim mereu constienti de repercusiuni in cazul de fata era o moarte care putea fi evitata Dumnezeu sa il odihnesca in pace motociclist pentru totdeauna oooo sergiule ne`ai lipsit asa de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 oooo sergiule ne`ai lipsit asa de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Tu nu stii bre... shush! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Tu nu stii bre... shush! Fii mai profund , .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Fii mai profund , .... Neah...azi la 6 am sa fiu! Sa nu-ti faci planuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ce`i la ora 6? .. pe atunci is la antrenament da nu conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Neah...azi la 6 am sa fiu! Sa nu-ti faci planuri... 30% , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ce`i la ora 6? .. pe atunci is la antrenament da nu conteaza Te bag ca BUHA-n... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate