elf_away Postat Octombrie 24, 2004 Share Postat Octombrie 24, 2004 nu e vb de aspect .. ci de performante .. Have no fear, Aprilia's still here .. =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Octombrie 24, 2004 Share Postat Octombrie 24, 2004 l-am vazut shi eu la MOTORLAND shi nu este ashea de impresionant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 l-am vazut shi eu la MOTORLAND shi nu este ashea de impresionant... De 50cc sau 125cc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 De 50cc sau 125cc ? de 50cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogu_Spartanu' Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 Daaa de 50cc e.Azi m-am dus cu Elful la Motorland sa ne "clatim" ochii pe viu! Arata foarte bine dar carenele sunt din ...PLASTIC?!!? E de bine sau de rau fiindca nu ma pricep!SI e cam scumpa(pt un model de 50) 3200 euroi fara tva RS-ul de 50 e 2900 CU TVA!! Poze mai jos: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogu_Spartanu' Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 2) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogu_Spartanu' Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 3) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogu_Spartanu' Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 4) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogu_Spartanu' Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogu_Spartanu' Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 6) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogu_Spartanu' Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 7) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogu_Spartanu' Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 9) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogu_Spartanu' Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 SI o poza de comparatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 cum am mai spus .. RS regina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 Motorul respecta normele Euro 2 si are un sg cilindur fata de Aprilia-> 2 Sa nu-mi zici ca ai gasit la aprilia 2 cilindrii. Il mananc pe al doilea. Varianta naked e chiar de cascadorii rasului. Toba aia frumoasa sub sa e cat o teava de cornete si tot fierarii si dulgherii de la doi timpi se aud in ea. Arata foarte bine dar carenele sunt din ...PLASTIC?!!? E de bine sau de rau fiindca nu ma pricep! Chiar sunt curios din ce te gandeai ca sunt Iar la cat costa iti iei o morisca calumea si nu de 50cc E o motocicleta cel mult frumoasa (depinde de gust) dar care nu poate face nimic in plus decat suratele ei, tot subtirica, micuta si caraitoare, e la fel ca oricare alt 2 timpi de 50 cc. si asta la un pret foarte mare. decat daca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 Chiar sunt curios din ce te gandeai ca sunt Fibra de carbon/sticla ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 Totul la superlativ: Deosebit de frumoasa! Exorbitant de scumpa! Un rahatel din asta de 50cc e numai bun sa inveti pe un circuit de karting ce inseamna genunchiul jos si traiectoria in curbe, dar la pretul asta te cam doare sufletul sa o tavalesti pana inveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 Totul la superlativ: Deosebit de frumoasa! Exorbitant de scumpa! Un rahatel din asta de 50cc e numai bun sa inveti pe un circuit de karting ce inseamna genunchiul jos si traiectoria in curbe, dar la pretul asta te cam doare sufletul sa o tavalesti pana inveti. Gresit .. Rs e to ce vrei .. si tot ce i lipseste unui incepator .. trust me .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 Fibra de carbon/sticla ? Pai la cat costa trebuiau sa fie cel putin din fibra de carbon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
falco_user Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Ba baieti ba, nu va pricepeti. ce nu va convine ma la el daca e din plastic? modelu' 2005 e din carton. ce? foarte frumos. mai ales tu elf, ca la cat cazi tu ar trebui sa te bucuri ca sunt carenele din plastic, ca-ti e mai ieftin la inlocuire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 Ba baieti ba, nu va pricepeti. ce nu va convine ma la el daca e din plastic? modelu' 2005 e din carton. ce? foarte frumos. mai ales tu elf, ca la cat cazi tu ar trebui sa te bucuri ca sunt carenele din plastic, ca-ti e mai ieftin la inlocuire. Pot sa ragai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 sal nu am amai citit care ce ati postat dar sa stiti ... daca nu stiati ca este si un GPR-u` de 125 l-am vazut intr-o revista de octombrie pe care mi-o trimis-o fratemeu din Spania parca ii zice SOLO MOTO e exact ca si 50-ciu ... difera doar motoru` bafta all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate