m3talik Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Salut, Ma gandesc sa-mi iau o Yamaha YBR125, dupa ce imi iau carnetul luna asta...(A1, k am 17ani) Voi ce ziceti...merita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Eu zic ca da, am vazut-o la dealer si mi-a placut, mai putin gumele cam prea subtiri.In rest e bine lucrata, am vazut si pe strada si e ok.Mie mi-a placut sincer mai mult XTul de 125(tot Yamaha), desi nu sunt fan enduro.Nu stiu exact pretul, dar cred ca merita.Daca nu vrei neaparat sa fie noua, uita-te si la modele Honda-Rebelul de 125 arata si merge f.bine sau CBR 125, in functie de gusturi... Bafta la cumparare si daca iei second, casca bine ochii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat Iulie 15, 2007 Autor Share Postat Iulie 15, 2007 Cred ca o sa o iau noua... Vazusem undeva cam la 2300 euro, si mi s-a parut un pret bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 (editat) Cred ca o sa o iau noua... Vazusem undeva cam la 2300 euro, si mi s-a parut un pret bun... Da, e 2.307 euro cu toate taxele incluse (la Motodynamics sau Dual Tours in Ghencea - www.motociclete.com.ro), se merita, mai ales pentru un debutant... cu ceva bani (care mai tirziu poate s-o tina ca al doilea motor, pt. oras). Altfel, revinzarea dupa doar 1-2 ani e cam dificila (la un pret corect, se intelege). Succes maxim! Editat Iulie 15, 2007 de Bunicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 Multumesc pentru raspunsuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sherbann Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Simpatic motor, am facut chiar ceva scoala pe una. E adevarat ca varianta "street fighter" arata mai macho dar si YBR este super de inceput. E manevrabila, iti permite inclinari chiar mai mult decat suficiente pentru un incepator iar puterea e destula. Daca preferi insa alura sport iti recomand CBR 125 Eu am Honda Succes intai la examen!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate