Jump to content

radu_

Membru
 • Content Count

  449
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by radu_

 1. Și totodată caut amortizor central PD 10, dacă se poate nu la preț de cocaină!
 2. Salutare! Știe cineva dacă amortizorul spate de 650 se potrivește pe 600 PD 10?
 3. Din toamna asta faină...
 4. Foarte bine arată, la fel ca a mea (am avut 8 ani diva), da, are ceva zgomote prin motor, dar "așa e ele"! Dacă merge după cum arată, te va duce mult și bine! Nu o lăsa să stea fără benzină, dacă "seacă" carburatoarele o pornești greu...În rest ia carnetul și "bagă" kilometri!
 5. Te apără de ”urșii” de la volan, când se bagă ca mistreții (sic!) în intersecții! Da, mi s-au mai defazat și mie, dar în afară de asta nu s-au destrămat/dezlipit sau mai știu eu ce, sunt super ok, iar pentru pretenții mai mari , variantele sunt cretinoid de scumpe...Ideea e să ai lumină și să fii văzut. My 2 cents!
 6. https://www.olx.ro/oferta/proiectoare-led-moto-IDaWWvt.html#dcc9102a15 Astea sunt, eu le am de la Nicu (aka Korben Dallas), el le-a montat, eu doar am asistat - sunt paralel cu electrica , așa că nu prea pot da detalii... În orice caz sunt legate pe faza scurtă și noaptea sunt geniale - au fază lungă, scurtă și blitz...dau direct pe butonul de fază lungă/scurtă, care oricum nu stă apăsat, deci sunt super ok de utilizat.
 7. Am instalat (din nou nenea Korben e de vină )aceste minunate proiectoare LED, obiecte mici, satisfacții mari (sic!). În sfârşit se vede în fața motorului noaptea! E bine, mult mai bine!
 8. Da, ăla e!! 20/50 mineral e the best pentru mobra asta!
 9. Uau!!! Un adevărat ADV Bike! Sper să găsești omul care să aprecieze cu adevărat efortul, munca și banii investiți într-un asemenea proiect! Poate i-ar sta bine și pe mobile.de și advrider.com. Spor la vânzare!
 10. Timişoara, Dan Enache,are un topic întreg la secțiunea Servicii, eu l-am găsit pe OLX! În sfârşit puțin soare, numai bun pt. testat noua şa! » Post actualizat in 30 Jan 2018 21:59 Confortul s-a îmbunătățit considerabil, senzația este că stai „în” și nu „pe” motor, pasagera stă mai sus, vede peste umăr și nu mai vine peste mine la fiecare frână. La capitolul aspect nu mai comentez, e altă clasă! Eu am dat pe modificare 380 ron, în condițiile în care s-a păstrat din șaua originală doar calapodul de plastic, în rest e mai înaltă, mai lată și reprofilată, alt burete, altă învelitoare și evident, altă croială. Prețurile variază în funcție de complexitatea lucrării. Link OLX : https://www.olx.ro/oferta/tapiterii-moto-custom-tapiterie-sa-honda-nx650-dominator-88-95-96-01-ID7VV9F.html#b55f302585 Ozzy faină!
 11. Another happy customer! Super lucrare, mulțam fain!
 12. Am montat noua şa, pornit, plimbat puțin, gata! Să vină Soarele!
 13. Se pare că este toba din dreapta de pe un VTR 1000 (RC 51). Cool!
 14. Un mic upgrade! Exact pe gustul meu- fără gălăgie dar cu "ouțele" acolo unde trebuie!
 15. Iour uelcăm! Eu o las pentru la iarnă, am mers așa bine-mersi 7000 km., nu se întâmplă nimic la utilizare normală, când mă ocup de furcă le schimb și pe alea... În altă ordine de idei, am și eu un pic de ulei pe la admisie, precum colegul nano, am înțeles că un pic de silicon pe interior rezolvă problema (low budget, că nu vreau să știu ce prețuri au admisiile alea OEM). Sugestii și păreri pe adresa redacției!
 16. S-a mișcat ghidonul din bucșele din jug. Pur și simplu trage de el tare în dreapta și îl aliniezi cu forța . La mine sunt cam praf bucșele și am constatat că pot să îl strâmb/îndrept după bunul plac...
 17. Salut, am un suport genți laterale pt. KTM LC 4 , predare personală în Arad și doar pe încerate! https://www.olx.ro/oferta/suport-side-case-ktm-lc-4-ID99bhZ.html » Post actualizat in 03 Sep 2017 18:30 Vândut!
 18. Salutare, postez și aici un link cu suport genți laterale KTM LC 4, doar predare personală în Arad, pe încercate! https://www.olx.ro/oferta/suport-side-case-ktm-lc-4-ID99bhZ.html
 19. Cică ar fi ok, dar a fost nevoie de o cască mai de Doamne-ajută (are un Airoh mai bunicel), plus că e şi obişnuită de vreo 15 ani cu motorul... În orice caz Diversionul stătea mai bine la capitolul ăsta.
×
×
 • Create New...