ionn Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Am un mz es din 61 complet si il dau pe bucati.la cerere pot atasa si poze cu piesa respectiva.sau il dau intreg in pretul de 350 ron neg.are cadrul sudat se vede in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 ai acte ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionn Postat Iulie 14, 2007 Autor Share Postat Iulie 14, 2007 Nu am intrat ilegal in tara nu are acte daca avea acte nu o mai vindeam.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionn Postat Iulie 15, 2007 Autor Share Postat Iulie 15, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flax1000 Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Motorul functioneaza? Daca da, as fi interesat sa-l cumpar. Plus bateria daca este buna. Cat ceri pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionn Postat Iulie 16, 2007 Autor Share Postat Iulie 16, 2007 Baterie nu am.Si motorul nu e in toanele lui cele mai bune,dar merge trebuie schimbat rulmenti de la ambielaj .o sa pun o poza maine cu motorul.zi si tu un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flax1000 Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Baterie nu am.Si motorul nu e in toanele lui cele mai bune,dar merge trebuie schimbat rulmenti de la ambielaj .o sa pun o poza maine cu motorul.zi si tu un pret Daca nu-i in toane bune, nu stiu. Poate are mai multe hibe(bube). Da' releu de incarcare ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Salut , rotile cam cu cit le dai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionn Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 releu nu am rotile 70 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 7 sute mii lei , aha. Sa ma mai gindesc putin , poate nu dispar rotile tocmai acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacii Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 salut!m-ar interesa telescoapele de pe spate ,,zpune0mi te rog un pret ,si daca nu au glume in ele !merci mult ,numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flax1000 Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Buuuun.Pai sa vedem cat ceri pe urmatoarele piese: Alternator, robinetul de la rezervor? Spune te rog si un pret pe tot motorul (am inteles ca trebuie schimbat un rulment.nu-i nimik, poate reusesc eu sa-l schimb cumva). Si inca o chestie.Eu sunt din jud.Arad.Trimiti piesele prin posta sau le dai doar personal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionn Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 robinet am pe cel original +cel de trabant =20 ron alernator nu am pt ca nu are de mz.Eu asa am luat moto cu un fel de magnetou pun si o poza .motorul merge bine eu nu am desfacut niciodata motorul dar cred ce trebui schimbat rulmenti de la ambielaj.eu am un alternator dar nu este de mz scoate 16 v si 65 w motorul+robinet 100 ron telescoape spate 50 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 robinet am pe cel original +cel de trabant =20 ron alernator nu am pt ca nu are de mz.Eu asa am luat moto cu un fel de magnetou pun si o poza .motorul merge bine eu nu am desfacut niciodata motorul dar cred ce trebui schimbat rulmenti de la ambielaj.eu am un alternator dar nu este de mz scoate 16 v si 65 w motorul+robinet 100 ron telescoape spate 50 ron hihihi.... aia e aprindere de motor auxiliar de la buldozer ... si eu puneam aprinderi din alea pe simson, ij-uri.. .......offffff ce vremuri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionn Postat Iulie 21, 2007 Autor Share Postat Iulie 21, 2007 asa am cumparato Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionn Postat Iulie 22, 2007 Autor Share Postat Iulie 22, 2007 motocicleta s-a vandut intreaga la pretul de 3 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate