johnica Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Vreau sa imi cumpar un Suzuki DL 650 V-strome. DEocamdata e doar in proiect... si o sa incep si scoala saptamana viitoare. As dori si eu sfaturi, pareri legat de motorul asta... si daca merita sa il iau nou sau sa caut la second hand. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Salut ! Cel mai bine ar fi sa citesti ce scriu posesorii lui despre el, aici : TOPICUL POSESORILOR V-STROM In subforumul acesta fiecare isi prezinta motocicleta sa ! Bafta si noroc la achizitie, indiferent pentru ce vei opta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnica Postat Iulie 15, 2007 Autor Share Postat Iulie 15, 2007 Salut ! Cel mai bine ar fi sa citesti ce scriu posesorii lui despre el, aici : TOPICUL POSESORILOR V-STROM In subforumul acesta fiecare isi prezinta motocicleta sa ! Bafta si noroc la achizitie, indiferent pentru ce vei opta ! Merci mult!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Vreau sa imi cumpar un Suzuki DL 650 V-strome. DEocamdata e doar in proiect... si o sa incep si scoala saptamana viitoare. As dori si eu sfaturi, pareri legat de motorul asta... si daca merita sa il iau nou sau sa caut la second hand. Merci V-storm man.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 @Talpa_mare, nu prea stii ce ai intre picioare Se numeste V-STROM de cand l-au inventat. http://www.suzukimoto.ro/motociclete-suzuk...eet-Enduro.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 am stat 3 zile in vama veche... si eu tot V-STORM ii ziceam!=)) pana am belit ochii mai bine pe rezervor, e V-STROM, e superb motorul ce pot sa zic. totusi pare un lup sub piele de oaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate