Sari la conținut

Scuter La Aproximativ 2000-2500 Euro


alexx_999
 Share

Postări Recomandate

haideti ca am fost azi la yamaha si united motors (aprilia). impresii:

 

la yamaha mi-a placut personalul si modul in care m-a sfatuit tipul de acolo, nu neaparat spre ceva mai scump ci spre un scuter care mi s-ar potrivi mie si cerintelor mele, la fel si la casti. de asemenea mi-a spus ca orice model de scuter se poate aduce in cateva zile prin partenerii din afara, un alt plus dupa mine.

cu ocazia asta am vazut pe viu si aerox-ul si pe cat de pornit sa il cumpar am fost pe atat de dezamagit m-am trezit acolo. mi-am dat seama ca e aproape imposibil sa mergi cu pasager, iar acesta sa stea si comod si de aceea a cam iesit din discutie pt moment. (dealerul era cel din otopeni)

 

la united, totul a fost ok, iarasi extrem de amabili si desi pretul e un pic mai mare cred ca alegerea va fi spre aprilia sr50 r. mi-a placut ca ai totusi ceva spatiu de depozitare pt o casca full, dar mai ales ca pasagerul avea un "scaunel" destul de maricel in spate si nu o polita ca la yamaha.

 

in concluzie, sper sa termin cat mai repede cu cursul de legislatie, sa-mi cumpar scuterul si sa ma bucur si eu de vacanta asta inceputa asa tarziu din cauza admiterii!

 

asfalt uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu zic ca ai putea merge sa vezi si un Gilera Runner. eu tocmai mi-am luat sambata unul si sunt f multumit de el. e drept ca te costa 2550 de euro dar eu zic ca face banii. dintre toate scooterele pe care le-am "probat", si crede-ma ca m-am suit pe cateva, toate cam din aceeasi clasa (SR, AEROX, JETFORCE, SPEEDFIGHT, NRG etc) Runnerul mi s-a parut cel mai confortabil, avand forme si proportii frumoase, greutate acceptabila... acum tu faci cum crezi, bineinteles, n-am facut decat sa te indrum sa-l vezi si p-asta, fiindca pana nu incerci n-ai de unde sa-ti dai seama. :)

Multa bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ms, o sa ma duc si pe la piaggio sa vad ce si cum. nu ar fi o pb cei 50 de euro daca o sa-mi placa scuterul. apropo, motorul e pe injectie sau carburatie? si la ce dealer ai fost, piaggio din titulescu?

 

 

 

din cate am inteles e pe injectie.

da, acolo am fost, pe titulescu la paneuro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...