bandi Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 duminica seara pe la 9, la muzeul tzaranului roman, doo motoare oprite - un chopper ushor (marauder) shi un GPZ. nu-sh care din ele cazuse pe jos (GPZ parca), pilot si pasagera ushor ranitzi (julituri). mashina implicata in "shicanarea" care a dus la incident disparuse - era un mini cooper roshu cu o bruneta la volan. nu se shtia numarul. cauzele accidentului nu mi-au fost prea clare (vina comuna, dupa feelingu' meu), am dus fata la spital sa o consulte (palma julita, in rest nimic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 mashina implicata in "shicanarea" care a dus la incident disparuse - era un mini cooper roshu cu o bruneta la volan. Grozav!! ast destule mini-uri rosii in Bucuresti! numa' unu-l stiu eu prin zona unde stau!daca n-au retinut nr, e pacat! ce pot sa zic decat? : muierea la volan! Bine ca n-au patit nimic! Multa sanatate, celor doi! (ar fi trebuit sa incep cu asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 Andreea Marin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 Ba, voi cititi? Omul a spus "culpa comuna". De cite ori e un motociclist pe jos, gata, e de vina soferul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri Postat Octombrie 27, 2004 Share Postat Octombrie 27, 2004 Andreea Marin? si eu tot la ea m-am gandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Octombrie 27, 2004 Share Postat Octombrie 27, 2004 eu ma gandesc la ea mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 eu ma gandesc la ea mereu nebunaticule .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 eu ma gandesc la ea mereu Dogg = Tiriac Oricum insanatoshire grabnica accidentatzilor. Palma julita ... a avut manushi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 28, 2004 Autor Share Postat Octombrie 28, 2004 Dogg = Tiriac Oricum insanatoshire grabnica accidentatzilor. Palma julita ... a avut manushi? dupa cum arata rana nu prea cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Dupa topicul asta chiar am fost mai atent la combouri gagica + Mini rosu... in cateva ore am vazut 3 una buna, una asa si-asa, si una naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 29, 2004 Autor Share Postat Octombrie 29, 2004 Dupa topicul asta chiar am fost mai atent la combouri gagica + Mini rosu... in cateva ore am vazut 3 una buna, una asa si-asa, si una naspa baga-le shi numerele sa le lom preventiv ushile la shuturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 prin zona 1 mai e un cooper rosu cu tava alb condus de o gagica: locuieste pe clucerului, langa atlantic business center, cu garaj la subsol, si usa/poarta cu telecomanda. Ce semnalmente mai avea masina/gagica? poate ca am dumirit-o, poate e doar o coincidenta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 29, 2004 Autor Share Postat Octombrie 29, 2004 prin zona 1 mai e un cooper rosu cu tava alb condus de o gagica: locuieste pe clucerului, langa atlantic business center, cu garaj la subsol, si usa/poarta cu telecomanda. Ce semnalmente mai avea masina/gagica? poate ca am dumirit-o, poate e doar o coincidenta ! pai copiii mormaiau ceva ca "hai mah c-o gasim la club atlantis" parca... e shi vreo terasa p-acolo? inseamna ca aia e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 nu stiu de club sau terasa atlantis, Atlantic Business Center e cladirea lipita de cladirea de locuinte cu poarta si garajul si cooper-ul. Ma intalnesc cu masina aproape zilnic, trecand pe acolo. Insa riscul de a ne lua de oameni nevinivati este mare, asa ca pana nu stim exact daca da/nu, mai bine stam si chibzuim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 29, 2004 Autor Share Postat Octombrie 29, 2004 nu stiu de club sau terasa atlantis, Atlantic Business Center e cladirea lipita de cladirea de locuinte cu poarta si garajul si cooper-ul. Ma intalnesc cu masina aproape zilnic, trecand pe acolo. Insa riscul de a ne lua de oameni nevinivati este mare, asa ca pana nu stim exact daca da/nu, mai bine stam si chibzuim. s-a rezolvat, tipa a ieshit la rampa, se pare ca s-au shicanat intr-adevar pe la victoriei shi cand au intrat pe 1 mai le-a taiat fatza depashindu-i prin dreapta shi acroshandu-i. bikeru' shi pasagera "ie bine", mai raman formalitatzile - certificate, PV-uri, reclamatzii contestatzii borala: nu te pune cu prostu' ca are mintea hodinita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate