Sari la conținut

Cine stie si ce stie de accident la Predeal?


pucky
 Share

Postări Recomandate

Cititi, oameni buni, link-ul! aia a vazut omul, aia a povestit! aproape ca imi pare rau ca v-am dat link-ul ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok..uite care e treaba. In accident nu a fost implicat Bobita cu Honda lui ci Lucica pe R1. Nisip pe asfalt, vesnica problema. Mare noroc a avut caci medicii de la Bucuresti nu credeau ca era posibil sa supravietuiasca in urma unui impact frontal ca cel care l'a avut . S'a ales cu mainile rupte si tot tacamul de julituri si vanatai. Pierduse vreo 2 litrii de sange si a trecut printr-o operatie, si mai urmeaza inca una. Abia a inceput sa ii vina culoarea pe obraji. O sa mai stea vreo 2 saptamani prin spital dar deja a inceput sa se ia la intrecere cu asistentele de acolo.

 

Atat stiu. (de fapt stiu mai multe dar nu are rost sa va mai spun). Deci Lucica, insanatosire grabnica si sa ne vedem pe motro cat mai repede! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-ar pute sa fie vorba despre el, sau despre un alt R1 care a fost in TGV, al unui tip Piticu' parca, care paradoxal a avut accident tot prin aceasi zona, insa cu urmari ceva mai grave.

 

Cat despre motorul lui Luci am inteles ca nu e pe departe atat de bushit pe cat stiam prima data. Are nevoie doar de o carena noua si un radiator.

Stiam ca vrea sa si'l vanda ca sa'si ia un model mai nou de R1.

 

Si omul o sa mai stea vreo 2 saptamani prin spital iar reactia lui a fost ca dupa ce se face bine hop inapoi pe motor!!! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa lamurim putin lucrurile.

 

In Targoviste sunt in acest moment 3 motociclete Yamaha R1. Posesorii sunt: Piciu (George), Luci si Cristi (fratele lui Luci). Cele 3 motoare sunt identice. Din pacate 2 dintre ele sunt lovite. Intreg mai este numai motorul lui Cristi. Pe forum sunt 2 anunturi de vanzare: motorul lui Luci si cel al lui Cristi. Motorul lui Cristi, singurul care mai este intreg, este si cel mai putin rulat. Cei doi frati doresc sa-si cumpere tot R1, dar modelul 2004.

 

Din pacate nu pot fi de acord cu Judas Iscariot. Motorul lui Luci are nevoie de mult mai multe piese decat o carena noua si un radiator. Partea frontala este complet distrusa. Ca sa va faceti o idee, cele trei spite ale rotii din fata s-au rupt, roata aratand acum ca un inel pe care se afla un cauciuc. Motocicleta se sprijina acum in butucul rotii. Pe langa intreaga parte frontala se pare ca motorul are nevoie si de un cadru nou. Partea din spate si motorul sunt intacte. Aproximativ in aceeasi stare se afla si motorul lui Piciu.

 

Cat despre Luci, deja ati aflat in ce stare se afla. El doreste sa-si transforme motorul intr-un streetfighter.

 

Cam atat.

 

Numai bine.

 

Adi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mersi mult Adi! :yikes:

 

Ascultati'l pe el ca stie mai bine decat mine.

 

Omule eu am spus ce stiam din auzite si de la Dragos, pt ca nu am apucat sa vorbesc cu Cristi nici pana la ora asta. Multam pentru corecturi. Pe cand la berea aia? :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...