S2hShaK Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 SaLL ....sunt nou aici...as vrea sa ma ajutati si p mine...nu stiu ce sa imi cumpar...piaggio nrg sau ludix blaster rs 12 + toba gianelli extra...sunt nedumerit...unii spun nrg altii blaster...eu as vrea blaster :cheers: !! plz...niste pareri...si sa nu imi spuneti ...ia-ti aprilia sr ! mentionez k il cumpar nou ! 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 SaLL ....sunt nou aici...as vrea sa ma ajutati si p mine...nu stiu ce sa imi cumpar...piaggio nrg sau ludix blaster rs 12 + toba gianelli extra...sunt nedumerit...unii spun nrg altii blaster...eu as vrea blaster :cheers: !! plz...niste pareri...si sa nu imi spuneti ...ia-ti aprilia sr ! mentionez k il cumpar nou ! 10x nu stiu cum poti tu sa alegi ludix si nu nrg...dar este alegerea ta! eu as alege nrg in primul rand pentru ca e mai mare, mai frumos, mai fiabil, mai puternic...poate avea si racire pe apa...si multe altele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelia Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 SaLL ....sunt nou aici...as vrea sa ma ajutati si p mine...nu stiu ce sa imi cumpar...piaggio nrg sau ludix blaster rs 12 + toba gianelli extra...sunt nedumerit...unii spun nrg altii blaster...eu as vrea blaster :cheers: !! plz...niste pareri...si sa nu imi spuneti ...ia-ti aprilia sr ! mentionez k il cumpar nou ! 10x ai gasit piaggio in c-ta , unde anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 PIAGGIO NRG 100% e mult mai frumos si mai puternic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 SaLL ....sunt nou aici...as vrea sa ma ajutati si p mine...nu stiu ce sa imi cumpar...piaggio nrg sau ludix blaster rs 12 + toba gianelli extra...sunt nedumerit...unii spun nrg altii blaster...eu as vrea blaster !! plz...niste pareri...si sa nu imi spuneti ...ia-ti aprilia sr ! mentionez k il cumpar nou ! 10x decat ludix cu toba sport mai bine nrg stock de ludix o sa te plictisesti imediat ca e mic. Mai bine iei nrg`u ... e mult mai mare si mult mai frumos ... stau lejer 2 persoane pe el bafta la achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S2hShaK Postat Iulie 21, 2007 Autor Share Postat Iulie 21, 2007 da...aici ai dreptate...dar totusi piaggio e mult mai scump...totusi ludix accelereaza cel mai bine...oricum...ludix exista in stoc??am vazut p siteul oficial la ca au o gramada d dealeri in bucuresti...dar daca nu au in stoc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S2hShaK Postat Iulie 21, 2007 Autor Share Postat Iulie 21, 2007 Apropo ... De unde fac si yo rost de niste manere si d 2 neoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 iti recomand NRG-u 100% .... arata super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Piaggio NRG. Ai grija de unde cumperi, sa mergi cu cineva care cunoaste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate