remu1 Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Am gasit de vanzare un Moto Guzzi NTX 350 o frumusete . E adus din Italia si inca neinmatriculat . Pe bord are doar 14.000 km (cica a fost al unui mosh ) . Are totusi o kestie dubioasa : burdufurile de la furca sunt franjuri . Se pare ca simmeringurile lacrimeaza si uleiul a atacat cauciucul . Merita sa ma bag ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Tot ce pot eu sa spun este atentie la faza cu mosul! Ai vorbit cu el in persoana? Ca dupa cunostintele mele, cam toate au fost ale unui mos sau ale unei babe, care iesea duminica dimineatza sa mearga la biserica. Si dr-ulu meu are 20.000 km pe bord, dupa 2 sapt de folosire cred ca are cu vreo 10000 mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Daca nu ma insel Axa cu Scame a avut Motto Guzzi enduro dar nu mai stiu daca exact modelul asta. Vorbeste cu el si o sa te lamureasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate