Nucu Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Cozo, sa ne traiesti la multi ani, bafta in tot ce faci Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 Adolphyno, la multi ani si tot ce vrei tu Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 @dobrescu: te rog muta acest post intr-un loc potrivit, din graba a ajuns aici. 10x Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Nu mut nimic. Asta este un motiv de a ne intalni!!! LMA COZO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 corect ai dreptate nu m-am gindit suficient , e mai bine asa Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Deci? COZO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 multumesc dragii mei.. dobrexu.. tu nu bei niciodata nimic!!!! o sa fie .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 dobrexu.. tu nu bei niciodata nimic!!!! Lasa ma, ca de fiecare data ma vezi cu sticla in mana ma intrebi daca vreau ceva de baut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 LMA COZO! Sa ne traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 La multi ani si din partea mea ..pt Cozo, Adolphyno si ..pt Alexandru ..chiar daca nu il cunosc ! la cit mai multi km fara incidente pina la 100 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 La multi ani si din partea mea pt Cozo, Adolphyno si ..pt Alexandru (chiar daca nu il cunosc ..inca)! La cit mai multi km fara incidente pina la 100 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 am inteles marce ca ne doresti multe, dar vezi ca te-ai blocat... iti dai seama ce se intampla daca ne pupai live de atatea ori?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Mi s-a blocat netul .,..or something .. ca va pupam eu ..dar nici chiar asa de mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 La Multi Ani! Drum uscat si....stiti voi continuarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 La multi ani (din nou) CoZo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 La Multi Ani si multa sanatate celor nascuti azi...maine astept eu continuarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 La multi ani Cozo, Adolphino si micutului Alexandru .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!!!!!Ride Safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANUBIS Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 La multi ani Cozo, Adolphino si lui bebe Alexandru...nu va cunosc dar va doresc toate cele bune si sa aveti cat mai multe drumetii fara incidente... La Multi Ani! P.S.: MARCE...pot primi fotografia(avatar) format A3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 3, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2004 la multi ani, catam Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 4, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2004 azi il sarbatorim pe axa cu scame, so: la multi ani, cit mai multi km calare si fara incidente Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 azi il sarbatorim pe axa cu scame, so: la multi ani, cit mai multi km calare si fara incidente Nucu La multzi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 La multi ani, Cata (cu intarziere 1 zi - sorry) si Axa! Sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti aventuri rutiere, decat din cele de care sa va amintiti cu placere! p.s. Cred ca o sa fie frumos vineri in Etrusco..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 Cred ca o sa fie frumos vineri in Etrusco..... La Multi Ani celor care isi sarbatoresc astazi ziua de nastere! Iar iese cu chef? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 La multi ani Axa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate