Smeagol Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 aloha am o intrebare legata de un speed kawa la franare pe fata apare un mic tremurici(trepidatii) indif de vitezza mare sau mai mica am mai intrebat in stanga si in dreapta si nu am primit inca un raspuns sigur ce poate fi ? cineva zicea ca a intrat apa la placutele de frana cand era incalzit si sa deplasat putin multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 janta stramba, disc ovalizat sau dus, etrier, placute de frana. Incearca astea si vezi ce poti sa rezolvi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Am patzit si eu asta la kawa pe la 3 mii km a inceput sa trepideze si sa hîrshie cu toate ca placutzele mai erau inca bune. Au schimbat placutzele si nu mai face fitze de atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate