Purghy Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 (editat) Hai sa pun niste poze de pe Transfagarasan ca merita din plin locul si a fost foarte fain. Bine, cu exceptia faptului ca s-a cam umplut de manele si pe acolo in weekend-uri... Editat Iulie 24, 2007 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorevergrey Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 f. frumos...hai sa pun si eu cateva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iulie 24, 2007 Autor Share Postat Iulie 24, 2007 Hai, Lore, ca mai poti, mai pune niste pozne! Si... arata-ti sexul draga! Vad ca esti trecuta membru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorevergrey Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Hai, Lore, ca mai poti, mai pune niste pozne! Si... arata-ti sexul draga! Vad ca esti trecuta membru... deh...daca as putea mi-as face si eu o operatie mica! pe bune, nu stiu de unde sa schimb... mai vrei poze? stai asa sa mai caut in tolba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Si, nici o pana de cauciuc, nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorevergrey Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Si, nici o pana de cauciuc, nimic? nu...de data asta a fost bine...Pacat ca n-ai venit si tu. Au fost mici chestii, dar stii cum sunt Viroagele...pretentioase...si fac urat la caldura...dar in rest fara probleme! In caz contrar probabil ca te-ai fii trezit cu vreun apel SOS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Va multumesc pentru invitatie. Eu am fost pe Cheia, pe curbe. Am vazut si eu ce inseamna cu adevarat sa te dai tare. Cred ca data viitoare vin cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Res_Q Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Salut Tine un Goldwing de 1200 la drumul ala??? Ca anul trecut soseaua din partea sudica era plina de gropi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Am fost si eu pe acolo,ere super aglomerat cu conserve,drumul de la Vidraru pana sus la Balea Lac e cam nasol,am mers 30-40 la ora,dupa Balea spre Sibiu e bun drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Va multumesc pentru invitatie. Eu am fost pe Cheia, pe curbe. Am vazut si eu ce inseamna cu adevarat sa te dai tare. Cred ca data viitoare vin cu voi. Bogdan, nu ti-a placut reising? Trebuie sa recunosti ca a fost o excursie plina de peripetii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate