MeMaD Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 (editat) Na k am facuto si eu: am auzit k cik nu-mi mai trebe carnet ptr 50cc (sper sa fie asa altfel am fost ilegalist) asha k scot eu rs-u din garaj sa dau o tura!fericire mare ce era pe capul meu,ma bag pe niste stradute si la o intersectie mica dau semnal fac stanga si accelerez mult prea tare si roata din spate aluneca pe nisip cred k era (era ceva mai gri la culoare,ma rog) si zbuf ma pun pe o parte.....ma-m julit putin si motoru nare nimica doar putin putin zgariat!!! Sunt prost dar invat.....sper sa nu mai invat din greselile mele de acum incolo!!! Editat Noiembrie 3, 2004 de MeMaD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Daca nu ai nimic e ok. Acum o sa belesti ochii la nisip. Cauta topicul meu cu prima cazatura si nisipul. Pentru 50cmc ai nevoie de carnet categoria A1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Noiembrie 3, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2004 Mersi il caut!peste 50cc cu A1 dar sub fara nu?K eu am iesit cu ala de 50 pe strada! De acum numai pe asfalt o sa ma uit,le las dracu de fete de pe trotuar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 citeste draq postul lui dobrescu pe litere, poate intelegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Bine ca ai scapta doar cu atat ..... Eu eram sa patzesc asa (toamna trecuta) cand am iesit de pe o stradutza plina de frunze ude, fac stanga, .... am vazut strada libera ....si dai gaz mult mult .... rezultatul a fost ca roata spate a rupt aderenta si sa nu cad a trebuit sa ma opresc undeva pe trotuar aproape de un pom (defapt l-am atins cu mana dreapta) .... De atunci nu o mai calc asa rau ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KSt Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Ar fi de preferat sa inveti din greselile altora. Se gasesc o gramada pe acest forum, din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 NU ai voie RS-ul .. Dc nu ai A1 tot ce ai voie sa conduci sunt mopeduri .. adica din alea cu pedale .. Apropo .. Nu ai citit toate Elfff_buffff ? sa faci bine sa le citesti .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 le las dracu de fete de pe trotuar ) Era sa mi rup gatul intr o duba din cauza asta .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Era sa mi rup gatul intr o duba din cauza asta .. Ce-si face omul cu mana lui, lucru manual se cheama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Noiembrie 3, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2004 Apropo .. Nu ai citit toate Elfff_buffff ? sa faci bine sa le citesti .. acum leam citit......cam mult bufff ai facut elf.....ar trebui sa mai dai duminik pe la biserica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Noiembrie 3, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2004 citeste draq postul lui dobrescu pe litere, poate intelegi ok ok am inteles.....doar k mi-au spus o gramada k nu mai trebuie carnet daca scuteru e limitat la 45km/h si dac te prinde politia cu mai mult iti face dosar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 De acum numai pe asfalt o sa ma uit,le las dracu de fete de pe trotuar ) Asta nu se vindeca niciodata! Stiu eu de undeva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 acum leam citit......cam mult bufff ai facut elf.....ar trebui sa mai dai duminik pe la biserica dc le ai citit .. macar ai bagat la cap ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Noiembrie 3, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2004 dap,mersi elf!"experientza" ta e un ajutor ptr mine!Totushi imi pare rau k ai cazut de atatea ori!Tziau venit piesele?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 dap,mersi elf!"experientza" ta e un ajutor ptr mine!Totushi imi pare rau k ai cazut de atatea ori!Tziau venit piesele?? inca nu .. peste vreo 2 saptamani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 asa am auzit si eu acum ceva timp , ca nu mai e nevoie de permis . am iesit cu rs ul si mi-am furat-o dosarel si amenda penala , plus ca 6 luni nu am stiut cu arata permisul meu cat. B am umblat cu o dovada pe care imi puneau mereu stampila de prelungire. faza e ca la mine procurorul atunci cand am fost chemat la politie , a luat in considerare faptul ca detineam permis si nu reprezentam un pericol pt trafic atat de mare ca unul fara permis. am luat o mare amenda asa ca mai odihneste-te putin si ia-ti macar A 1 bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaca_Nebuna Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 Am cam invatat si eu ce e cu aderenta Am calcat-o aproape de iesirea dintr-un sens giratoriu, si mi-a fugit spatele. Noroc ca e motorul usor si am pus piciorul si nu s-a dus. Alta a fost cand am bagat intr-o treapta inferioara si am lasat ambreiajul de s-a blocat spatele Cea mai frumoasa experienta a fost cand a curs motorina pe sosea la o trecere pe sub calea ferata. Am plecat de la semafor cu amandoua picioarele pe jos ca nici bocancii nu aveau aderenta Tin sa multumesc maestrilor de aici pentru cursul de contravirare: te scoate din kakao de cate ori exagerezi si iti da senzatii beton in curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate