IF-83-UCK Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Salutare, As avea si eu 2 intrebari: 1. Tocmai mi-am luat un CBR si am observat ca in momentul in care fac viraj drepta "ghidonul" aproape imi atinge rezervorul, iar cand fac stanga parca are un opritor si e ok. 2 ce tip de ulei motor tre sa bag, lichid de racire? 3 cum se regleaza telescoapele? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 (editat) ulei...Motorex, sau Motul...krek poati baga full sintetic fara probleme...10W40... eu am pus motorex...si aveam zornaiala la lantul de distributie..si a disparut cu uleiul asta lichid de racire..apa distilata cu antigel special pt moto..nu de masina ca are putin alte proprietati, cu ghidonul nush ce sa zic...poate ai una din manete prinsa putin altfel....au acolo prinderea de telescop, jug...poti slabi surubul si sa o aduci mai in fata, doar cateva grade...dar dupa aia sa nu stai cu o mana mai in fata si una mai in spate laa mers, sa nu fi fost cazuta si de aia sa loveasca..sa fie strambata si sa nu ti dai seama reglaj telescoape.....mai intreaba depinde de model, eu fata o am la al treilea nivel, ai niste marcaje acolo, si spatele...arcul la nivelul 6, si ala de gaz spre hard putin...dar nu la maxin....dai la maxim si invarti inapoi o aproape o tura.............in carte se da setari pe default...depinde cat vrei de dura suspensia Editat Iulie 28, 2007 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate