Piratul Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Am fost cu un Suzuki GS500 la service-ul reprezentantei Suzuki din Tunari, de pe soseaua de centura. E accidentat printre alte bube avand si rezervorul indoit. Mecanicul de acolo mi-a spus ca rezervorul trebuie inlocuit pentru ca rugineste pe dinauntru de la indoitura. Mi se pare o mare prostie sa inlocuiesti rezervorul doar pentru ca e strambat cativa centimetri patrati Totusi vreau si alte pareri pentru ca sunt inca incepator si nu m-am bagat la mecanica. Multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 La atelierele auto destepte exista dispozitive de tras, se sudeaza electric un fel de cuie si apoi se trage portiunea infundata. In principiu n-ar trebui sa afecteze protectia anticoroziva, procedeul se aplica pentru a nu mai demonta tapiterii&stuff pt a ajunge prin interior, deci nu e prevazuta refacerea protectiei in zonele afectate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Depinde cit de mult este deformat . Daca nu e prea mult se poate reface . Exista un dispozitiv care trage tabla . Apoi se chituieste si se vopseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate