remu1 Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Apelati cu incredere la un meserias : Vasile (0765.500.588). Are atelierul pe strada Pascal Cristian in spatele benzinariei , cum intri la stinga . --- Mesaj completat în 27 Jul 2007 10:06 -------------Precizare :veniti cu piesele doar , ca nu are spatiu unde sa tina motocicleta pe durata reparatiei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 Vasile este in concediu pina pe 20 august . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Vasile este in concediu pina pe 20 august . si eu il recomand cu incredere. abia astept sa vina din concediu sa-i dau amortizorul de la RM sa-l faca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 3, 2007 Autor Share Postat Octombrie 3, 2007 In curind si reparatii la motoare . Se fac si lucrari de strungarie . Dar in special reparatii amortizoare si moto si auto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceoby Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 am si eu o problema cu amortizorul de pe fata curge lichidul , o sa iau legura cu el, cum e cu preturile manopera pe ora sau la lucrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 5, 2007 Autor Share Postat Octombrie 5, 2007 La lucrare . --- Mesaj completat în 12 Oct 2007 08:29 -------------Alt numar de telefon al lui Vasile : 0723.837.582 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate