Baiazid Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 Parchez io motorisca sub balcon... in fata casei .. si hopa repede sus sa termin un nivel la Heroes 3. Pe la jumate... aud un TROSC.. BUF. Ies in balcon .... si ce vad: Vecina mea (buna buna rau de tot) era in genunchi langa motor si incerca sa il ridice. Daduse cu spatele direct in motorul meu. Pagube: maneta de ambreiaj ... rupta la jumate (era maneta aia noua de abia cumparata). I-am cerut 7 euro si a zis ca imi da. Saraca nu stia cum sa isi mai ceara scuze. Iar io nu stiam cum sa ii cer contravaloarea in natura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 .............7 euro in ''natura'', facea-i o afacere Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 De fapt a fost asa: Vecina mea (buna buna rau de tot) era in genunchi..... ....si Baiazid a zis ca i s-a indeplinit visul....pana cand si-a dat seama ca e fapt era vorba de un accident! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 Ca sa-l citez pe Gogu (cel cu probleme): "Nu asha ma!" Cu o fatza ingrijorata ii ceri sa mearga cu tine pe motor ca sa-tzi dai deama ce s,a stricat la el. Dupa plimabarica, ii spui tot serios ca sunt probleme grave dar se rezolva daca accepta sa mergetzi la o terasa/bar impreuna. Mai bagi putzina vrajeala ii dai sa bea (pe banii ei normal) ... bla, bla, bla ... bala, bla, bla ... si dupa aceia ii spui cu mana intinsa "7 EURO" Dar tu ce te-ai gandit "stai ca scurtez" si ai zis sec "7 euro va costa cucoana". PS: Shi bag-o ... la chestii distractive ca de accident ... in afara manetei, accident ar fi fost daca ai fi facut tu o mutare mai inteligenta. Auzi "7 euro" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 5, 2004 Admin Share Postat Noiembrie 5, 2004 cum ai ajuns la suma asta rotunda?!? spune-i ca-i vrei in monezi, pe fundul unei sticle de vin ) ps: sa vedem si noi vecina, sa ne ferim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 5, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2004 cum ai ajuns la suma asta rotunda?!? spune-i ca-i vrei in monezi, pe fundul unei sticle de vin ) ps: sa vedem si noi vecina, sa ne ferim Suma? Puii mei ..maneta e 5 euro. La motomania mai pui 20% -> 5 si ceva. Am zis 7 la plesneala atunci. @Don Leoncio: bun raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 Bai Baiazide, n-ai urmat sfaturile sa dai acatiste! Vezi? Acu, cu ocazia asta poate te pocnea shi norocu peste ochi, nu numa' vecina peste motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaca_Nebuna Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 Eu zic data viitoare cand vine sa parcheze baga-te cu motorul in spatele ei si fa-te ca te-a atins. Si te doare piciorul rau de nu poti sa calci pe el si sa te ajute sa urci pana in casa.....sa te aseze pe pat......sa aduca o compresa....si daca de aici mai departe nu te descurci atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 o cunosc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 @Vaca nebuna ... dar tre sa prind momentu cand e barba'su plecat la munca. @young rider ... are fiatul ala visiniu de langa mine. In realitate am vrut sa fac rost de numarul ei de telefon ... ceea ce am si facut. Ieri m-a sunat constiincioasa si mi-a dat 10 euro si ... clar ca nu a mai vrut restul. Cine o stie .. cunoaste. Cand reparam la nipra lui Demo ... a iesit din DOAR intr-un prosop ca sa isi plimbe cockerul sa se cace. Demo, Big si Inxs vorbeau singuri Deci tipa e bunaciune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Shi unde zici ca locuieshti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Baga o poza cu inculpata! Ca sa ne facem o idee despre ce ai ratat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Daca se poatre cu ea tot in genunchi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Vecina mea (buna buna rau de tot) era in genunchi langa motor si incerca sa il ridice. I-am cerut 7 euro si a zis ca imi da. Daca zici ca e asa buna-buna, trebuie sa-i mai dai tu inca 3 euro, doar ca te-ai uitat la ea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Ma Baizide te-a pupat pe crestet dupa ce s-a achitat fata de tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 Vecina de langa casa... niciodata nu te lasa (fara 7 Euro, nu?) Oricum, era shansa ta sa ii marturisesti pasiunea si ea sa iti cada (din nou) in genunchi La restu' te descurci si singur, nu ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 pozeeee .. pozeee .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 pozeeee .. pozeee .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 @ vtwin si elfu' : get a girl ( a real one) nu din aia de 600 de mega de pe dc++ @varu' : parca tocmai ai spus ca ai sparlit din state o camera digitala.....fa niste teste cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 @ vtwin si elfu' : get a girl ( a real one) nu din aia de 600 de mega de pe dc++ @varu' : parca tocmai ai spus ca ai sparlit din state o camera digitala.....fa niste teste cu ea @Cox ... fac io poze .. numai sa o prind pe fata. @Cox ... man daca aveam aparatu cand era abramburica in fustita aia la tine ... nu mai scapai de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 @Cox ... man daca aveam aparatu cand era abramburica in fustita aia la tine ... nu mai scapai de mine. Tu cu Elf-ul si cu V-twin. De trei luni ne innebunesti cu Abramburica. Ai vazut si tu o data o fustita mini si acum ne amintesti de ea toata ziua. dupa cum a zis si var'tu get a girl ( a real one) nu din aia de 600 de mega de pe dc++ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 Ai vazut si tu o data o fustita mini si acum ne amintesti de ea toata ziua. Pai sa stii ca sunt obisnuit sa le vad fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Pai sa stii ca sunt obisnuit sa le vad fara Sau poate pentru ca le vezi atat de rar Cox eu n-am DC deci nu stiu ce-ti iei tu de pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Poze!!! Poze!!! Poze!!! Poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate