ghost Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 http://motociclism.ro/filme/party.wmv este un filmulet cu petrecerea de vineri de la etrusco, are 7.7mb cam 3 min si merita vazut .....imi cer scuze pt calitate si pt ca nu am filmat mai mult cativa or sa se regaseasca in film......este interesant ps multumesc lui smokey pt ajutor si lui dobrescu ps pt mine unul a fost foarte interesant, asta fiind prima mea plecare din judet, vizionare placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Noiembrie 5, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2004 ps. Neaparat a se viziona cu sunet...........(este un pic calitatea mai slaba , da' merge de minune) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 Facand abstractzie de faptul ca este putzin cam narcisist, filmuletzul a ieshit super mishto. Muzica OK, shi mixajul de la sfarshit beton. Felicitari Ghost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Noiembrie 5, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2004 Facand abstractzie de faptul ca este putzin cam narcisist, filmuletzul a ieshit super mishto. Muzica OK, shi mixajul de la sfarshit beton. Felicitari Ghost. nu sunt eu de vina.............. 80% a filmat nevasta-mea,,,,,,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 oricum, fain il bag la arhiva cu amintiri 10x Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 oricum, fain il bag la arhiva cu amintiri 10x Nucu Si eu l-am copiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Noiembrie 5, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2004 ma bucur ca va place.................... inca o data imi cer scuze ca nu am filmat mai mult..... si nu am mai mult timp.......................dar, .......data viitoare promit solemn sa filmez mai mult, sa va cuprind pe toti, sa invat draqului odata sa folosesc cum trebuie studio 8-ul meu si sa imbin fiecare cadru pe cate un bas (chestia asta ma ucide........ imbinarea cadrelor cu ritmul muzicii) ps. cand ne mai intalnim??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 Cool! Keep it up! Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 mishto!!! ohoo a fost ceva lume vineri la etrusko........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 Misto, l-am bagat la "cutiutza" cu amintiri. La mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mje_inc Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 http://motociclism.ro/filme/party.wmv este un filmulet cu petrecerea de vineri de la etrusco, are 7.7mb cam 3 min si merita vazut .....imi cer scuze pt calitate si pt ca nu am filmat mai mult cativa or sa se regaseasca in film......este interesant ps multumesc lui smokey pt ajutor si lui dobrescu ps pt mine unul a fost foarte interesant, asta fiind prima mea plecare din judet, vizionare placuta mi-a placut nepoate filmuletzul, cind mai ai nevoie de spatiu pt depus filme vb si tu cu mine nepoate ca spatiu e la greu, sa vezi cum faci sa dai pe aci sa dam o tura....... --- pupa lumea din partea mea si spor la viteza si aveti grija la gropi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mje_inc Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 hi nepoti, ia intrati pe http://www.e39.de/ intra pe topten bikes sa vezi ce fac nebuni pe aci - hihihi am sa va spun cind ajung si eu macar pe locul 30- muahahahaha............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Super marfa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 mi-a placut nepoate filmuletzul, cind mai ai nevoie de spatiu pt depus filme vb si tu cu mine nepoate ca spatiu e la greu, sa vezi cum faci sa dai pe aci sa dam o tura....... --- pupa lumea din partea mea si spor la viteza si aveti grija la gropi...... salut roby,... ...... ma bucur sa te vad pe aici,...... poate iti schimbi si tu religia si treci la 2 roti............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 (editat) Ce adevaraciune! ohoo a fost ceva lume vineri la etrusko..... pai hai sa le aratam filmul patronilor de la Etrusco sa vada ce clientela au pierdut. Editat Noiembrie 6, 2004 de Hannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 19, 2004 Share Postat Noiembrie 19, 2004 ghost imi place. chiar ai talent. vreau imaginile sa le bag in emisiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Noiembrie 19, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2004 ghost imi place. chiar ai talent. vreau imaginile sa le bag in emisiune. multumesc........cu cea mai mare placere.......filmuletu este la mine in calc facut pt standardul tv, are 90Mb si iti pot trimite un cd............... ps. filmuletul e facut in graba, nu am prea stat de el,.... dar am muncit la propriul meu spot tv 3 zile pt 45 de secunde............concluzia: intodeauna se poate mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Noiembrie 20, 2004 Share Postat Noiembrie 20, 2004 evident ca se poate si mai bine. de exemplu uite ce-am reusit eu in 2-3 ore. Prima data cand fac asa ceva. http://83.166.193.239/sorinake/gata1.wmv Asta sa bagati in emisiuni minca-va-sh. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Noiembrie 27, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2004 evident ca se poate si mai bine.de exemplu uite ce-am reusit eu in 2-3 ore. Prima data cand fac asa ceva. http://83.166.193.239/sorinake/gata1.wmv Asta sa bagati in emisiuni minca-va-sh. Sorinake sorinake, abia acum am apucat sa vad filmuletul tau,.............super misto..........lasa-te de job si apuca-te de editari video..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Noiembrie 29, 2004 Share Postat Noiembrie 29, 2004 frumos f.f.f. frumos ghost ! nota 10 ! pacat ca n-am ajuns si eu la etrusco... m-au luat fetele la ziua unei gagici de la medicina ... si ata ete! a iesit si petrecerea noastra frumos da' nu prea a fost nici un motor ... si deci nu prea mi-a placut! acum ca am vazut ce a fost la etrusco ma cam oftic... poate data viitoare! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate