Baiazid Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Io diseara merg intr-un bar de pe Dorobanti (in spate pe la Flamingo Comp. In barul acesta mergeam noi anul trecut (Io, Axa, Demo, Ursu, EzRider, Big,...) Preturile nu sunt asa mici ca in etrusco dar ... Cine vine e .. binevenit. Locatia exacta e cam asa: Cum veniti dinspre Stef cel Mare, intalniti pe dreapta Flamingo Comp. Nu intrati pe strada aia la dreapta.. ci pe urmatoarea. Barul e vis-a-vis de o societate de asigurari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Hmmm poate vin.,,... nu am chef sa cheltui mult. In Corint (Blue ...) poti sa bei si o iei printre stradute. (Axa stie ) Pe cand la The Jack ... tre sa trec prin romana... ceea ce inseama pulitisti multi. @IvanDnepr-URSU stie.. numai ceai cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Gata. ne-am hotarat. dupa cum zice si otomanul "hai sa-i dam o sansa". Ne vedem in Jack-ul de pe Grivitei. ce facem acu' ne cecenizam ? nu m-as fi gandit la imbogatirea limbii romane cu acest termen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Hai ca io am amintiri placute din Corint: 1. Spart okelari 2. Spart furtun benzina .. si OHA BENZINA 3. Ramas a 2-a oara fara benzina .. si am impins nipru pana acasa. Mi-a venit rau. 4. M-am imbatat ca porku intr-o seara (chiar daca nu se vedea pe fata mea) - evident ca eram cu motoru 5. Le-am facut reteaua locala de calculatoare => mai multi bani de bere 6. Prea mult vin fiert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Corin, patronul de la Blue Jack the Lamper (Str. Tudor Vianu nr. 4) chiar ar fi vrut sa faca lunea seara 'seara motociclistilor'. Stalp (Gabi) a zis ca pune ce muzica doresc motociclistii, ca are o groaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 eu vin luni, no problemo. da vinerea asta mergem in THE JACK Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 At bem si luni. Fratilor: Luni... Miercuri ... Vineri. Iar sambata eventual plimbarica. Io incep sa sar Miercuri la Arc ca .. pana mea.. se intuneca si nu mai fac nimic acolo. Macar intr-un bar ma simt bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 (editat) eu vin luni, no problemo.da vinerea asta mergem in THE JACK Sorinake ca bine zici sunt de acord . azi in Jack luni in Blue Jack miercuri la Arc Jack si cu putin noroc o tinem asa toata saptamana. mie imi convine. Traiasca berea. Editat Noiembrie 6, 2004 de ozzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate