cristian78 Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Salutare ... sunt foarte bucuros .... Este o Jawa 350 TS (638) poza este cea de la vanzari .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Sa o stapanesti sanatos... si fara evenimente sportive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 ehhhh ..... cat am indurat vara asta .... dar acum ce e mai nasol e ca azi si maine mai pot circula, fiindca am vazut ca de duminica se strica vreme ... dar nu-i chiar asa de rau, am timp sa-mi fac actele si sa mai vad pe unde sunt defecte (de.... nu-i noua). Bafta si voua ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Felicitarile mele!!! numai bine santy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate