cosminake Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 (editat) Pt cei care nu stiu ce inseamna RS am gasit un moped in carrefour deci m-am prapadit de ras, modelul asta de moped cred ca o sa dea piata scooterelor peste cap cu siguranta un cioban a ales brandu Editat Iulie 29, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 Hehe chinezarie cu nume de spaghetarie Rich Sport.... auzi astia nu vand biciclete, o fi vreo bicicleta cu carene peste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 ce penal e surubu ala fara scop ... pe carena de fata , e numa unu ahaha Rich sport , sunt biciclete , fff naspa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 29, 2007 Autor Share Postat Iulie 29, 2007 bre eu nu fac misto cred ca-s mai bune decat scooterele aprilia auzi rich sport ROMANIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Totusi sa fim serioasi,aspectu scooterului e destul d ,cat costa unu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 Totusi sa fim serioasi,aspectu scooterului e destul d ,cat costa unu? sry pretu nu l-am vazut ca aveam lacrimi in ochi de ras da probabil trebuie sa fi rich ca sa-ti permiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flroctavian Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 oaaauuu cred ca o sa faca furouri pe strada .... probabil are si un sunet special ...ca sa poata sa impresioneze mai bine ,,, da oare actibildu ala nu se ia la prima ploaie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 k sa stiti si voi suter ca ala la 110 cm3 in 4 viteze rupe chiar daca e ciaina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S2hShaK Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 (editat) lol...are un prieten ...de vreo 2 luni...deja nu ii my intra in viteze...etc...si oriqm...arata k un cocos d munte! Editat August 4, 2007 de S2hShaK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 ce penal e surubu ala fara scop ... pe carena de fata , e numa unu ahaha Rich sport , sunt biciclete , fff naspa . si daca te uiti nu are frana sau ambreiaju in dreapta pozei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 si daca te uiti nu are frana sau ambreiaju in dreapta pozei Probabil n-are nici pedale.. probabil e un nou model, cum sunt schimbatoarele XTR pentru biciclete: apesi maneta, ai frana.. dai in jos, cobori vitezele (lucreaza cu schimbator pe arc invers), si are un botonel micut-micut pentru urcat.. Poate ar trebui sa spun si ca manetele alea costa aproximativ cat scuterul asta.. John PS: RSR?? hmm... brings back memories.. BAD memories.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate