CzCustoms Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 tocmai am montat magnetoul si am descoperit o problema. nu da scanteie la bujie. la mana intzeapa dar e prea slab cred ca sa dea scanteie.. ce poate sa aiba??? se poate sa fie din cauza platinei sau a fisei de la bujie? sau de la bujie..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARBUNELE Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 Spune si tu de la ce este magnetoul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 29, 2007 Autor Share Postat Iulie 29, 2007 e rusesc modificat pt simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARBUNELE Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 Sunt multe modele de magnetouri. In general verifica daca bobina generatoare scoate suficient curent, asta daca nu este cu tot cu bobina de inductie, verifica condesatorul, legaturile, platina si nu in cele nin urma magnetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 are si bobina de inductie. acum ma duc sa-l verific. ms pt sfaturi. eu nu prea ma pricep la astea si daia am intrebat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate