ovideos Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 salut mi-am luat un Kawasaki EL 250 B din 94 si in actele germane scrie clar putere 20KW. Ajung astazi la RAR cu el si stupoare ,omul de acolo i-mi trece 29 KW pe cartea de identitate adica 39 CP !!! pe un motor de 250 cmc . Ma contrazic cu el ii arat actele si-mi spune ca la tipul meu de motor adica EX250EE(asa incepe seria de pe el) din calculator ii da programul ca ar avea 29 KW. O fi corect si s-or fi fentat nemtii cand i-or facut cartea ? parca n-as prea crede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Cauta aici: http://85.10.193.211/uploads/media/AUK-Sol...en-Kawasaki.XLS Motorul tau EL 250 B, din 1994, cu motorul EX250 E are 20kw la 11800 rpm. Programele RAR-ului au unele erori, ce nu inteleg e de ce nu le corecteaza cand li se atrage atentia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 E sigur greseala lor.Acum ceva ani am inmatriculat un Piaggio tph de 49 si pe talon aveam 9 KW.Personal ma laudam cu asta dar stiam ca are 3 Cp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideos Postat Iulie 31, 2007 Autor Share Postat Iulie 31, 2007 In concluzie credeti ca are rost sa mai pierd vremea pe la ei,programul lor de calculator cred ca e unic pt. toata tara si nu cred ca o sa faca modificari la nivel national doar pe baza reclamatiei mele? Eventual ma laud si eu ca am motor de 39 CP cand de fapt el are 27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Nu are rost sa pierzi timpul, e greseala lor, nu te afecteaza cu nimic. De exemplu la Jupiterul 5 pe care l-am avut pana acum cativa ani, politia mi-a trecut in talon la anvelope niste dimensiuni de roata de camion, de-i umfla rasul si pe cei de la verificarile tehnice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate