Hannibal Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Nu-mi vine sa cred! Dupa ce-am vorbit ceva serios o dati la intors ptr. cateva sticle de bourbon acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 @Hannibal... Nu mai umbla frate cu plastografii .... uite aici adevarul: Nu conteaza, data este off-topic: LMA Baiazid! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 13, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2004 La multi ani Baiazid............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Bah dar va ia mama draq daca nu veniti cu cadouri scumpe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Uite cum vor unii sa ne abata atentia asa, pe fata... Sa-ti fie rusine Baiazide, nu vrei sa le dai o bere la pretenii tai. O sa alegem alt secretar la club. La multi ani si s-auzim de bine.... MAMA, CE L-AI DIBUIT!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 13, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2004 Bah dar va ia mama draq daca nu veniti cu cadouri scumpe! iata dovada.......a recunoscut ca da de la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 la multi ani Baiazide! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 LMA ! Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 LMA! Baiazideeeeeeee Nucu asta fiindca a diparut tab-ul de edit Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Un cantecel Baiazid?: Maine e ziua taaa, Zi frumoasa ca tineeeee, In dar ti-am adus.....si aici fiecare pune ce crede de cuviinta. Hai noroc si la multi ani!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 14, 2004 Share Postat Noiembrie 14, 2004 M-am trezit. Intrebare: Cine a adus palinca aia? Rugaminte: Oricine a adus-o, nu mai aduce, frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Noiembrie 14, 2004 Share Postat Noiembrie 14, 2004 Se pare ca INSTIGATORUL TRO5 e doar vorba!! "La lupta flacaiiiiiiiiiii!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 Dar hai sa va spun cum a fost: Ziua mea e prin Iulie ... si nicidecum in Noiembrie ( ). Multumesc celor care mi-au zis La Multi Ani si mi-au adus cadouri Tin sa ii multumesc in special lui Nucu pentru PALINCA. Cum nu era ziua mea .. nu puteam sa o duc acasa asa ca am lasat-o in grija lui Don Leoncio, Ursu, Axa, Skama, etc. Am auzit dimineata ca erau PULBERE TOTI. Imi pare rau ca nu am ramas ca dimineata trebuia sa fiu treaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 Si cum tacamul nu era complet, adik dupa ce am salivat toata seara la bere ... dimineata vina Axa cu Inxs pe la mine si imi ataca wiskey-ul. Si io nu puteam sa beau nici un strop ca plecam cu motoru . Don Leoncio te astept sa te cinstesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate