Fix Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 azi in jurul orei 8.00 (dimineata)pe nicolae grigorescu(venind dinspre titan) la intersectia cu constantin brancusi,fratele meu cu un piaggiox9,a avut un incident cu o duba platforma marca renault,ce a iesit (fara semnal si fara sa se asigure) din coloana de pe banda 2 >spre banda 1 !experienta,viteza mica si prezenta de spirit a fratelui meu i-a salvat viata,acesta aruncandu-se de pe motoreta in dreapta!!din fericire acesta nu a suferit leziuni grave(ceva julituri si o contuzie la genunchi)problema este ca soferul nu recunoaste ca a taiat fata scuterului...mai ales ca scuterul a lovit mai intai bordura si apoi roata din spate a dubei...acelasi lucru il spune si politia....PRIMUL IMPACT A FOST CU BORDURA..DECI...NU E ACCIDENT PENTRU CA LA MOMENTUL CAND A AVUT LOC IMPACTUL SCUTER-MASINA...SOFERUL SCUTERULUI NU MAI ERA CALARE...!!CU ALTE CUVINTE...VINOVAT CA TI-AI SALVAT VIATA..CU PUTIN TIMP INAINTE DE IMPACT FRATELE MEU A VAZUT IN OGLINDA O MOTOCICLETA (PARCA DE TEREN SI CU CEVA ROSU.)..VENIND PE ACELASI SENS DAR CU CATEVA SUTE DE METRII MAI IN SPATE!!ESTE UNUL DINTRE CEI CARE AR FI PUTUT SA VADA CE S-A INTAMPLAT...STIM CA NU E PLACUT SA FI IMPLICAT IN CEVA CARE NU TE PRIVESTE...DAR POTI FI SI TU INTR-O ASTFEL DE SITUATIE...(SE PLATESTE TIMPUL PIERDUT SI SE ASIGURA TRANSPORT)IN INTERVALUL 8.15-9.00EU AM AUZIT SI VAZUT CEL PUTIN 7-8 MOTOCICLETE TRECAND PE UN SENS SAU CELALALT!!UNUL NU A OPRIT!!!ASTEPT MESAJ PE PRIVAT!! .....MULTUMESC SI SCUZE PENTRU INCOERENTA SI EVENTUALELE GRESELI!!VA ROG FARA COMENTARII!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Te a ajutat cineva??Ce s a mai intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 so ? the result? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 foarte nasol.....cred ca fratele tau a intrat intr-o chichita a legii din care nu va rezolva mare lucru......oricum daca duba nu are nici un fel de avarii ,iarasi nu se considera accident !!!......bafta si spune-ne si noua ce ai rezolvat...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 imi pare rau sa te anunt dar : - daca duba NU L-A ANTINS pe fratele tau inainte sa cada nu ai ce sa ii faci soferului cu duba ( am patit-o si eu dar cu masina vs camion) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Si eu am patit la fel....noroc ca eram cu masina si imbecilul din cauza caruia am intrat in sant inca el facea figuri, iar nevasta-sa careia cred ca i-am salvat viata evitand accidentul, avea gura ceam mai mare si blestema si suduia cel mai tare. Rezultat = 0 barat. Politia mi-a zis.....daca iti sustii varianta nu ai decat sa mergi la proces pentru ca ei nu pot sa stabileasca vinovatia daca nu exista contact fizic chiar de aveam martori vreo 5 la fata locului care s-au si oprit.....asa ca......am renuntat. Pana la urma cu astia intr-un anume fel se poate rezolva problema.... ......stiti si voi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate