Sari la conținut

Princz

Membru
  • Număr conținut

    228
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Princz

  1. Princz

    Util

    Salut. Stie cumva cineva cine este importator Shark pentru Romania? Am nevoie de o piesa pentru o casca. Mersi.
  2. Princz

    Util

    Multumesc frumos pentru INFO....
  3. Princz

    Util

    Am un Rieju aproape nou, dar as prefera vanzare decat inchiriere. Oricum astept o propunere din partea ta. Mesaj completat Mai am doua chestiuni unde am nevoie de ajutorul vostru. Mi a expirat ITP.....e adevarat ca numai la RAR se poate face mai nou? Daca l-a facut cineva recent m ar ajuta niste indrumari...e cu programare? cat costa? cat de repede te programeaza. RCA ieftin? Anul trecut am facut la ARDAF la pret bun, anu asta unde gasesc ieftin? Multumesc.
  4. Multumesc foarte mult. Mi a fost de folos. La mine dupa cca 20 de minute de mers fara oprirea motorului incepe sa faca figuri relantiul, sa scada pana la 700 900 si daca accelerez scurt se opreste. Reporneste fara probeleme. Cateodata se opreste si cand schimb viteza de sus in jos. O sa ma duc sa comand piesa sa o inlocuiesc si gata. Mersi mult inca o data.
  5. Poate sa ma ajute cineva cu codul de origine al acelui senzor TPS....pacatos din cauza careia se opreste la relanti motorul? Eu am fost la dealerul local deoarece am si eu problema asta, ma incadrez in serrile postate aici, dar dealerul spune ca nu are informatie de la Yamaha despre vreo rechemare. Vreau sa rezolv problema chiar si contracost dar am nevoie de codul reper al senzorului respectiv, sau o poza ceva ca sa stiu exact care e sonzorul. Mersi.
  6. Princz

    BURSA LOCALA

    >Indoi Aprilia RX 125, 125cc 2T 30 cp an 95, stare perfecta de functionare, placute frana noi, telescoape furca fata refacute. Pret 700 euri. FIX Motocicleta nu este inmatriculata. >Indoi Scooter Rieju 50CC 4T din 2007 1400 km la bord, in perfecta stare. 500 euri FIX. Este cu actele la zi.
  7. R.I.P......... tragic si trist.... Nu ca ar mai aduce asta pe Remus inapoi, dar scopul acestui topic este sa invatam din gresala altuia......: din pdv. legal este culpa comuna. Ambii conducatori au efectuat o manevra permisa de lege in acel sector de drum. Culpa soferului a fost ca nu "s-a asigurat atat din fata cat si din spate inaintea efectuarii virajului la stanga" iar cel al motociclistului ca nu a observat probabil sau a ignorat semnlizarea la stanga al soferului. Atunci cand auto din fata ta semnalizeaza in directia stanga, nu ai voie sa-l depasasti decat pe partea dreapta daca ai loc. Acuma numai bunul Dumnezeu stie daca soferul a semnalizat intradevar sau nu... RIP inca o data....
  8. Te inseli amarnic si profund........mai sapa in legislatie. Nu traim in westul salbatic.....
  9. Nu te lasa.....daca dreptatea e de partea ta nu te lasa. Cunosc si eu atitudinea si mintea politistilor de orasel de provincie. Se cred zei...atotputernici. Mergi pana la capat, cere inregistrarea radar pt. ca avocatul tau are dreptul sa o vada. Foloseste-te de mass media nu te baza numai pe Otv. Singura ta sansa e opinia publica si sa faci campanie media impotriva acestui rebut al sitemului politienesc. Succes, tine ne la curent si daca putem ajuta cu ceva.....nu ezita.
  10. OFF Topic: Noti.....respect pentru ca ai inceput sa postezi constructiv. ON Topic:Ce ai putea, ce ar trebui sa invatam toti de aici? 1. Condu motor inmatriculat si cu numarul la vedere 2. Respecta regulile de circulatie inclusiv cele ref. la viteza 3. Opreste la semnalul politiei indiferent ca e cel regulamentar(semnul) sau nu 4. Chiar daca esti infractor AI DREPTURI 5. Nimeni nu este mai presus de lege ca atare nici politistii..... 7. Incalcarea unuia sau a mai multor legi nu iti anuleaza drepturile fundamentale garantate de constitutie si nu da dreptul nimanui sa actioneze ilegal fata de tine. In alta ordine de idei daca facem un bilant obiectiv....Motoristul a incalcat flagrant legea circulatiei prin viteza excesiva si neoprirea la semnalul agentului de circulatie. Ploitistii au incalcat tot legea circulatiei prin neacordarea primului ajutor unui ranit in acident de circulatie si prin neanutarea salvarii. Motociclistul cu siguranta va fi pedepsit pe buna dreptate...nu am niciun dubiu in acest sens. Oare politistii vor fi mustrati macar?
  11. Ca sa fie VINOVAT trebuie sa fie condamnat de o instanta e judecata definitiv pentru incalcarea a cel putin unui articol din codul penal. Pana la condamnare este INCULPAT sau SUSPECT si pana la sentinta exista conform legii PREZUMTIA DE NEVINOVATIE. Daca a incalcat codul rutier si a mersc cu 116 este o contraventie, daca nu a oprit la emnalul regulamentar al agentului de politie este fapta penala si TREBUIE SA FIE JUDECAT DE O INSTANTA DE JUDECATA. Judecarea se face dupa proceduri si ambele parti adica inculpatul si statul (reprezentat de un procuror care prezinta probele care il culpabilizeaza) isi sustin cauza in urma careia se da o sentinta de judecata. Poti sa ai 1000 de dosare pe rol....daca nu exista sentinta definitiva in fiecare caz conform legii esti NEVINOVAT se NU ai nimic in cazier. Unii de pe aici nu au inteles ca niciun forumist care aparent tine partea "zmeului" nu sustine de fapt actiunea lui, nu aproba ce a facut ci DEZAPROBA MODUL IN CARE A TRATAT POLITIA ACEST CAZ....MAI ALES DUPA OPRIREA MOTOCICLISTULUI. Altii au inteles, dar pentru a se amuza in diferite moduri(pe la birou in pat etc), arunca posturi gen "bine au facut politaii...asa-i trebe la zmeu" etc. Astia sunt acei forumisti (nu motociclisti pt ca nu toti au motocicleta) care au respectat intotdeauna cu strictete toate literele legilor scrise sin nescrise si circula cu vitezane pe campuri cu viteza legala si duc copii la scoala......sau se duc ei la scoala..... Cu un lucru insa sunt de acord...multa vorbarie(ceeace nu este neaparat rau)....nicio actiune concreta (asta e rau). Organizatiile moto din tara, organizatiile pentru drepturile omului.......?????Nimic ? NImic? Daca este vorba de vreo actiune concreta contati pe mine. Pana atunci asfalt ucat tuturor si politisti zelosi unora care sunt de acord cu ei.......
  12. - o actiune UNITARA pentru a cere sa se aplice legea, dublata de o petitie cu stangere de semnaturi are mari sanse de a dejuca orice planuri de musamalizare. PS: daca ganditi pesimist, la modul "orice am face noi, nimic nu se schimba", va invit inapoi in comunism, unde va veti putea caca linistiti in drepturile voastre. - NU conteaza, repet, dosare samd; ceea ce conteaza e CE s-a petrecut. In incheiere, imi permit un sfat: "sue the motherfuckers' asses!" ......deci vorba multa ......MERGEM IN EXCURSIE LA HARLAU SA VIZIONAM FILMUL POLITIEI SAU NU????? Eu cred ca daca am fi vreo 800 - 1000 de motoristi prezenti acolo in WE asta sau celalalt cand TOATA PLANETA va urmari tzara noastra.....avem sanse......eu am sentimentul ca politia NU are filmare si vor incerca sa musamalizeze treaba inclusiv "cumarand" victima accidentului alias infractorul dinainte...
  13. Eu cred ca NU au nicio inregistrare. Daca aveau demult se dadea publicitatii (asa cum au facuto de multe ori pt a da subiect de stiri unor televiziuni) pentru a justifica actiunea militienilor. Daca au inregistrare, acea inregistrare trebuia sa filmeze si accidentul efectiv si acel film poate elucida ce s-a intamplat de fapt. Pana atunci (daca vom afla vreodata ce s-a intamplat exact) eu am cateva intrebari la care rog pe acei putoi, sau cu mintea de putoi la pubertate care sustin aici ca "bine au facut asa ii trebuie": Daca erau mai multi motociclisti care mergeau in grup.....de ce s-au luat numai dupa asta? Doar el mergea in grup cu 116 restul cu 50? Daca si ceilalti aveau 116 de ce nu i-a doboarat si pe ei, sau de ce nu i-a amendat si pe ei? Daca motorul nu avea numar cum l-au dat in urmarie? Motociclist in negru cu motor negru cu picatele roz bombon? De unde stiau ca doboara pe cel care trebuie si nu pe unul nevinovat?(Banuiesc si asa am inteles din descrieri ca intre blocaj unde motorul s-a intors si accident era ceva distanta deci nu avea cum sa vada masina cu radar care l-a si accidentat, ca el este cel care s-a intors si el trebuie doborat) Dupa ce l-au doborat de ce l-au tinut cel putin 5 minute cu genunchii la pamant fara sa-l legitimeze? Sunteti siguri ca politistul i-a facut semn sa opreasca...a vazut cineva asta?(regulamentar sau nu) De unde sunteti siguri ca avea 116 pt ca din partea politiei doar vorbe.....? De unde stiti ca radarul functiona correct si ca are metrologia la zi? Nu tin partea motociclistului si nici a politistilor.....DAR NU ASA SE PROCEDEAZA INTR-UN STAT DE DREPT!!!! Motociclistul trebuie sa fie pdepsti pt ce a facut dar si politistii trebuie sa raspunda. AMR ar trebui sa ceara punerea la dispozitia opiniei publice a inregistrarilor facute de aparatul radar precum si documentele de metrologie respectiv ordinele de misiune al agentilor respectivi. Asta in virtutea legii 544. din 2001...cred. Daca am gresit rog juristii sa ma corecteze. Daca nu vor sa publice informatiile eu cred ca ar trebui sa mergem mai multi motocilcisti (de la 1000 in sus) in acel orasel pt un weekend. PS. Cei cu mintea de putoi.....nu va mai uitati la filme americane ca va polueaza mintea.
  14. Tocmai asta e.....: trebuie sa fii om in primul rand.....mai apoi motociclist sau politist (militian in cazul nostru)...aici sunt de acord cu tine. Te intreb....oare politistii au fost oameni aici? Ce faceam in locul politistului? Simplu....il urmaream, il dadeam prin statie la ceilalti pioni sau cum scrie regulamentul...niciun caz nu il accidentam. Iar daca totusi se intampla, indiferent din vina cui.....AS FI CHEMAT SALVAREA PRIMA DATA!!!!!!!!!!!!!! SI PANA VENEA SALVAREA NU STATEAM CU GENUNCHII PE EL!!!! Omul ala putea avea fracturi, hemoragie interna sau alte lovituri grave.....Apoi cand medicii si ar fi facut treaba (la spital sau whatever) aplicam legea. Il inchideam sau il amendam, dosar penal etc. Baiatul e zmeu intradevar(desi 116 km/h mult peste limita legala nu e o viteza astronomica pentru un FireBlade....ce vreau sa spun aici ca in functie de unde a stat pitit radarul putea fi in franare la intrare sau in accelerare la iesire din localitate) dar cum ai spus si tu e OM in primul rand. Oricum s-ar fi intamplat....gestul politistilor este INUMAN. In calitate de OM este datoria noastra sa condamnam astfel de comportamente. In calitate de motociclist ar trebui sa manifestam EMPATIE.....daca tu scapai mana in gaz si erai in locul lui???
  15. Atitudine de super membru de motociclist?????
  16. Bahhh voi sunteti batuti in cap?????? orice ar fi facut motociclistul NU ASA SE FACE O ARESTARE!!!!!!! Mai terminati cu prostiile ca e vina lui ca nu e vina lui!!!!!NU ASA SE PROCEDEAZA INTRE OAMENI!!!! Sa va vad pa careva maine cand iesiti cu vitezanele si scapati mana in GAZ si vi se "face" un "blocaj" de genul asta.....nu pot sa cred ca sunt oameni care gandesc asa..... Eu zic ca nu trebuie lasata asa treaba. Poate crea un precedent pentru "rezolvarea" cazurilor de motociclisti vitezomani. Simplu: Treci pe langa radar peste viteza legala....simplu....nenea Garcea trece peste tine cu masina ca doar e vina ta ca ai mers prea tare nu?????? TREZITI VA!!!!!!!!!!!!! Si inca ceva....sa zicem ca nu l-au accidentat voluntar....ceea ce ma indoiesc........DE CE PLM NU AU CHEMAT SALVAREA???????? ar trebui inchisi gaborii astia... pe bune.....nu au respectat obligatia unui conducator auto implicat intr un accident in primul rand.....
  17. E bine macar ca se stie numarul masinii......nu cred ca are legatura cu marca masinii.....are legatura cu piesa dintre volan si scaun.....cat de putred ii este creierul......
  18. Princz

    Accident Tipic

    Mergi inapoi la politai sa-ti treaca neaparat si echipamentul. Daca politia iti trece si echipamentul pe P.V. asiguratorul iti deconteaa fara nicio pb. Unui prieten o data care a patit asemanator i au decontat si telefonul care i s-a spart in buzunar. Politia a trecut tot in P.V. si nu a fost nicio pb. Bine ca esti bine. Bafta.
  19. Solutia legala: si daca nu ao patit nimic...te intinzi pe astfalt , te dai ranit ca sa vina politia la fata locului.....atunci ei TREBUIE sa-l caute pe individ, TREBUIE sa caute martori sa faca masuratori etc. Iar la spital nu o sa spuna ca ai simulat cica ai intrat in stare de soc..... Cam asta ar fi singura solutie in asemenea momente.
  20. R.I.P........ Nu cred ca trebuie sa adoarma acest topic, cel putin nu pana aflam ce s-a intamplat cu autorul acestei imense tragedii......Rog pe cei ce sunt la curent sa ne anunte si pe noi.....
  21. Raven nu te necaji.....sunt doua tipuri de motoare.....care au fost picate si care vor fi picate.....asa ca bine ca nu ai patzit tu niica......restul se repara..... Apropos......lucreaza cineva in benzinarie? vreo cunostiinta de-a voastra cineva? am nevoie cu scop de afaceri cineva care lucreaza la benzinarie.... Mersi
×
×
  • Creează nouă...