kiko Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Ma nene cand intra in vigoare legea asta noua ca itzi ia scuterul daca nu este inregistrat la primarie? Si daca am talon de italia pot sal inregistrez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Ma nene cand intra in vigoare legea asta noua ca itzi ia scuterul daca nu este inregistrat la primarie? Si daca am talon de italia pot sal inregistrez? E intrata in vigoare Cred k poti sa-l inregistrezi,du-te si incearca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat August 5, 2007 Autor Share Postat August 5, 2007 deci daca ies cu el pe strada am puso... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 E intrata in vigoare Cred k poti sa-l inregistrezi,du-te si incearca! pai da...dar el in primul rand tre sa demonstreze la primarie ca este proprietarul scuterului...asta se face cu o factura sau un contract vanzare - cumparare...talonul ce iti arata?ca este inregistrat in Italia si atat...ca la primarie iti cere in primul rand factura si cartea de identitate cu caracteristicile scuterului,apropo,asta tre sa o faci la RAR...acuma sti ce...mai depinde si de primarie...ca unii de pe forum zic ca lor le-a cerut doar factura si atat....ma rog...dute si incearca ca nu te omoara nimeni...vezi ce iti cere si tu spui ce ai si poate ajungeti la intelegere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 (editat) La mine nu iti cere nimic,poti sa inregistrezi scuter d 125cc,k nu iti cere acte ,nici o factura nimic Da eu stiu dak cump[eri din italia scrie cva d genul vandut lu x modelu y,stiu k asa e la motoare si t duci cu hartia aia la rar sau politie(p hartie scrie si seriile se uita aia dupa ele si gata) si ti-o inscrie,acu nush la tine cum e Editat August 5, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat August 5, 2007 Autor Share Postat August 5, 2007 aham....mersi nene sa vad ce o sa pot face 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Mi se pare cea mai "din topor" lege. Nu mi se pare corect sa iei cuiva ceva ce-i apartine, doar daca nu e furat. Sa fie amenda cat capu, dar nu sa confiste . Da kiko. Iti tre talonul + declaratie pe propria raspundere ca scuterul nu e furat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 poate ma duc saptamana viitoare sa vad mersi oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate