baliMa Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Daca are cineva tip si chef as vrea sa-mi explice cum tre sa-mi aleg echipamentul de protectie si cam cat ar costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Il probezi si vezi sa-ti vina, nu lua cu 3 numere mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Alegerea echipamentului Seek, and you shall find.. John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baliMa Postat August 5, 2007 Autor Share Postat August 5, 2007 Il probezi si vezi sa-ti vina, nu lua cu 3 numere mai mari. cred ca nu am fost suficient de explicit: ce trebuie sa-mi cumpar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Alegerea echipamentului Seek, and you shall find.. John 100% filmu de pe idbm no sa te ajute Scuze de offtopic Apai ii simplu .....cizme, pantaloni, genunchere, body armour(plasa sau cum vrei tu), tricou care sa vina peste...manusi...un camel bag(rucsac) ii foarte practic....si o casca de cross....si niste ochelari pt casca......totu dupa cat te tin fondurile si asa....... Pe mine mau caostat tricou+pantaloni(alpinestars), body armouru(ufo scorpion), cizmele(alpinestars tech 3), casca(airoh s4) si ochelarii(scott 89)....totu 650euro....genunchere si manusi am avut deja de la bike.....si acuma vreau sa imi iau un camel bag... Pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 100% filmu de pe idbm no sa te ajute Scuze de offtopic Apai ii simplu .....cizme, pantaloni, genunchere, body armour(plasa sau cum vrei tu), tricou care sa vina peste...manusi...un camel bag(rucsac) ii foarte practic....si o casca de cross....si niste ochelari pt casca......totu dupa cat te tin fondurile si asa....... Pe mine mau caostat tricou+pantaloni(alpinestars), body armouru(ufo scorpion), cizmele(alpinestars tech 3), casca(airoh s4) si ochelarii(scott 89)....totu 650euro....genunchere si manusi am avut deja de la bike.....si acuma vreau sa imi iau un camel bag... Pace Oooopsies!! De doua ori am trimis link-ul ala in loc de ce trebuia.. Cre'ca am nevoie de ceva somn.. AICI e ceea ce voiam sa pun.. My bad.. John PS: Si filmul e destul de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate