Demonaz Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Mi-am schimbat vechile semnalizatoare cu altele noi , toate bune si frumoase , cand ma uit mai bine semnalizarea dreapta nu palpaie numai sta aprinsa. Stanga nu are nici o problema , dreapta insa nu am reusit sa gasesc problema.Sa se fi ars ceva sau nu am pus eu bine firele desi ma indoiesc ca nu le-am pus bine.Pareri ca sincer nu pot sa imi dau seama ce naiba are de nu palpaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 verifica totusi firele inca odata si verifica si becul, vezi ce putere are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 6, 2007 Autor Share Postat August 6, 2007 am verificat de vreo 3 ori firele si tot nimic , becul ii ok, tot nu reusesc sa imi dau seama ce are.Le-am pus iar le-am scos si tot asa , nu am rupt nimic ca am lucrat destul de finut .Nu merge nici spate nici fata, desi numai semnalizarea spate am schimbat-o --- Mesaj completat în 06 Aug 2007 09:40 -------------o sa le mai verific inca o data , ca nu am ce face .Merci oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 am verificat de vreo 3 ori firele si tot nimic , becul ii ok, tot nu reusesc sa imi dau seama ce are.Le-am pus iar le-am scos si tot asa , nu am rupt nimic ca am lucrat destul de finut .Nu merge nici spate nici fata, desi numai semnalizarea spate am schimbat-o <small>--- Mesaj completat în 06 Aug 2007 09:40 -------------</small><br/>o sa le mai verific inca o data , ca nu am ce face .Merci oricum Daca semnalizarea palpaie pe stanga si pe dreapta nu, inseamna ca unul din becurile de pe partea dreapta e de putere mai mica decat pe stanga. Releul ca sa functioneze are nevoie de becuri de o anumita putere, de exemplu 10W fata + 10W spate. Daca pe spate becul are putere mai mica decat este indicat, nu va palpai. Chiar daca becul este nou poate fi decalibrat, schimba-l. Fa un test, pune becurile de pe stanga pe dreata si vezi daca merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 6, 2007 Autor Share Postat August 6, 2007 O sa schimb becu de pe dreapta pe stanga sa vad daca palpaie , daca nu atunci o sa cumpar un bec mai puternic, de fapt oricum trebuie sa i-au altul.. Mersi pentru ajutor , sper sa functioneze de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate