aleck Postat Septembrie 2, 2008 Autor Share Postat Septembrie 2, 2008 La Brno, plecare de la cursa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 mercy mercy....agusta f750s din2001 merge de rupe dar si itzi rupe spatele dupa 200 de km Foarte frumoasa Agusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Foarte frumoasa Agusta este de vanzare daca se incumeta cineva ..7200 si gata o potzi avea:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 este de vanzare daca se incumeta cineva ..7200 si gata o potzi avea:))) Foarte ok pretul. Eh,sa fac si eu varsta legala pentru A si poate ma incumet la o domnisoara Augustina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 un om care din pacate nu are cont ma rugat sa postez aceasta poza......eu nam dea face cu nika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 sa suga ceva si luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 un om care din pacate nu are cont ma rugat sa postez aceasta poza......eu nam dea face cu nika Man , ce poza sinistra. Nici nu se putea mai rau , Cezar maica-ta , apropo stie ? Scuze de off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 un om care din pacate nu are cont ma rugat sa postez aceasta poza......eu nam dea face cu nika ,nu sint eu acela..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 un om care din pacate nu are cont ma rugat sa postez aceasta poza......eu nam dea face cu nika Oooo....dnu Cezar. Te stiam mai retinut din fire, asa...acu' chiar asa pe fata o dai? Mai sta gemu' in borcan? ,nu sint eu acela..... Ma, tu sigur mergi unde ai zis ca mergi? :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Oooo....dnu Cezar. Te stiam mai retinut din fire, asa...acu' chiar asa pe fata o dai? Mai sta gemu' in borcan? Ma, tu sigur mergi unde ai zis ca mergi? Da numai ca ma duc cu Cezar.....i-l iau pasager... ...i-l pun pe ruda....) Editat Septembrie 4, 2008 de SERGIU81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 Da numai ca ma duc cu Cezar.....i-l iau pasager... ...i-l pun pe ruda....) Ii si place, a dreaq zdreanta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 a draq pielea pe voi nu puteati astepta pana amu sa intru si eu .... iara ma barfiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) a draq pielea pe voi nu puteati astepta pana amu sa intru si eu .... iara ma barfiti Nu te barfim ma! Te vorbim, ...pe la spate! Asa cum iti place... Editat Septembrie 4, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 nu ma vb pe la spate ca`s in spatele tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) baieti poze nu puneti din iesirile oradenilor? ca tot citesc dar nu vad poze Editat Septembrie 4, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 baieti poze nu puneti din iesirile oradenilor? ca tot citesc dar nu vad poze Exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 hai ca pun eu vre-o 2 din vacanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Nici nu te lauzi cu astea hahahahhahahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 pai asta nu prea pot spune ca a fost o iesire lunga... de la fiecare de acasa pana la noi in iosia... multumim de participare si eu personal de cadouri si la bucatar de mancare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) o yeAh`.. Editat Septembrie 4, 2008 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 penultima poza ii bestiala vreau si yo la anu pacolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 pai asta nu prea pot spune ca a fost o iesire lunga...de la fiecare de acasa pana la noi in iosia... multumim de participare si eu personal de cadouri si la bucatar de mancare Eu in toate pozele is cu ursoaica in mana.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 Eu in toate pozele is cu ursoaica in mana.... Lasa ma...bine ca nu era altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Lasa ma...bine ca nu era altceva. sau altcineva ... Nici nu te lauzi cu astea hahahahhahahha hehe astea is reusite... restu de 6 giga nu daca puneam de la sens iar ziceai ca ma laud... nici cum nu e bine Editat Septembrie 4, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 sau altcineva ... hehe astea is reusite... restu de 6 giga nu daca puneam de la sens iar ziceai ca ma laud... nici cum nu e bine Nu am zis eu ca nu e bine.....numa nu e frumos sa pui poze cu mare si alea ca se uita baietzii(adica eu) si zambresc ca nu au banbi nici de un cauciu(merci rudi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate