young rider Postat Noiembrie 14, 2004 Share Postat Noiembrie 14, 2004 salutare!!! mai baietzi , are vreunu din voi p-akasa un manual de minsk???mi-a promis cineva , shi nu s-a tzinut de cuvant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 vezi ca are morarugeorge un manual tradus. A lasat un nr aici pe forum da nu mai stiu unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Noiembrie 23, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2004 mda... Am vb de cateva ori ku el , a vrut sa imi vanda shi minsk-ul , dar cand mi-a cerut 500 de parai pe el.....i-am zis ca mi-am kumparat de la altcineva , shi , nu prea mai vrea sa ne intalnim sa imi dea shi mie cartea aia sa o trag la xerox....asta s-a intamplat akum vreo luna,doua... altcineva nu are??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 (editat) am vazut unul netradus pe la cristi pe la magazin era al tipului care vindea Editat Noiembrie 23, 2004 de ZIDU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Noiembrie 27, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2004 itzi dai seama ka nu am nici o treaba cu rusa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 la ce draq iti trebuie manual? incearca orientativ, asa, ca nu e nava spatiala.... kooksee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 (editat) incearca orientativ, asa, ca nu e nava spatiala.... ONTOPIC: mda, ca in cel mai rau caz, doar ORIENTATIV poti strica ceva... incearca totusi sa gasesti manual. IMHO. contacteaza-l pe mishu canishu, din cate stiu, el avea la un moment dat, si e de treaba, te ajuta. OFFTOPIC: citeam pe dansmc.com cum a incercat americanu sa scoata simeringurile de la furca de la nu stiu ce motocicleta, si la prima incercare, desi avea manualul, a zis ca rumanu (doar n-o fi nava spatiala), si nu numai ca i-a luat 3 ore sa desfaca furca, tuburile etc, dar a stricat simeringurile. i-a mai luat inca 45 de minute sa citeasca si sa inteleaga cum se scot "ca la carte", si a refacut operatiunea in mai putin de 15 minute. deci nu dati cu paru' da' io-s in favoarea manualului, pentru lucruri mai complicacioase, care par simple la prima vedere. acuma nu zic sa citesti manualul de cate ori vrei sa speli motoru' dar ai grija... salut si numa bine. Editat Decembrie 8, 2004 de ares666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate