schilaci Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 Nice baby! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 Si v-am salutat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 mai SCHILACI a mafiot areti in poza asta...... ......... buna participare cu poze tot respectul...asa ai mai putea face poze pe la ateliere cind ajungi ....si fa si de pe la creaturile ce vezi prin londra,cam auzit ca aveti niste choppere bestiale prin londra....vreun bar de vreu club exista in londra:????? te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 Am bagat la cap, de mult as fi vrut sa fac asta dar nu am avut timpul necesar. Pt. ca a venit iarna o las si eu mai usor cu munca si voi avea mai mult timp sa ma ocup si de ale mele. Undeva pe saptamina viitoare voi pune niste foto cu ceea ce consider eu ca inseamna un Harley dealer. Ride Safe,Think Wild! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate