Sari la conținut

Un Traseu La Sfarsit De Saptaman!


bobica15
 Share

Postări Recomandate

Imi pare rau daca am deschis acelasi topic la 125 dar sper sa fie iertata greseala!! Ideea este urmatoarea: Spre sfarsitul saptamanii as vrea sa organizez o tura pe transfagarasan, dar intrarea dinspre Sibiu si nu dinspre Curtea de Arges! Se va merge pe cheia pana la Brasov! Plecarea o vom hotara pe parcurs dar ideal ar fi dimineata pe la 7!!Viteza de croaziera pana la ploiesti 80-90 ajungand chiar la 100! Mers cuminte oricum!! Sper sa fie doritori! Tura de o zi!!Mers ,savurat serpentine si cam atata!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca se pleaca de dimineata eu cred k se poate!!Esti la 12:30 in Brasov! Vorbesc din experienta!!Luat pe cheia si se ajunge daca se pleaca pe la 8 din otopeni!!Deci ai destul sa urci pana la Balea si sa ajungi inapoi in Bucuresti!!Knd am zis cuminte ma refeream cam 90-100!! Eu unu cred ca se poate!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu recomand traseul brasov - sibiu pentru ca este in reparatii si e intesat de semafoare, denivelari si santuri. cel mai bine de mers e pe valea oltului. in plus, se anunta ploaie sambata, duminica si luni in fagaras si zona sibiului.

 

--- Mesaj completat în 09 Aug 2007 13:21 -------------
daca va hotarati pentru o alta iesire, merg si eu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

traseul buc-balea-buc e cam lung pt o zi

mai ales daca vrei sa mergi cuminte...

Este,este am facut eu 560 km are !! una peste alta vreo 12 ore cu totul mers,facut poze,cascat gura pe ici pe colo da nu mult.vit max 100

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Duminica trecuta am facut traseul asta dar cu plecare din Bucuresti ora 7.00 via Pitesti(autostrada 160km/h medie) Curtea de Arges..... Balea lac (stationat 2 ore) ....la iesirea in DN (nu stiu ce numar e)Brasov-Sibiu am mai stationat la un restaurant aprox. 2 ore si pe urma Sibiu....Rm. Valcea...Pitesti....Bucuresti (medie 120km/h) si am ajuns la ora 23.00 acasa. Nu am mai mentionat opririle de tigara, toaleta si altele.

 

Drumul Pitesti-Curtea de Arges acceptabil , Curtea de Arges- Balea lac- iesirea in DN(Brasov-Sibiu) deplorabil(pentru sport).Colegului nostru cu Ktm-ul chiar i-a placut.Eu am pus-o de un simering la furca si ulei la drumul asta.Portiunea pana in Rm.Valcea -Pitesti-chiar si autostrada a fost super ca drum. In total cam 550/ 570km am facut noi.

 

Ne-a prins si ploaia o portiune , dar ne-am zvantat pe drum. Obositor dar frumos din punct de vedere al privelistilor de admirat.

 

Daca plecati , mergeti frumos si asfalt uscat. :) :moto: :moto: :lol:

post-19173-1186774538_thumb.jpg

post-19173-1186774580_thumb.jpg

post-19173-1186774621_thumb.jpg

Editat de 2bike
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...