ktm7 Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Idem cu cel din poza.Multumesc pentru informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Idem cu cel din poza.Multumesc pentru informatii. incearca pe strada 11 iunie e un magazin de piese si accesorii. ( daca esti din Bucuresti) ce marca e? daca nu cauta pe google dupa marca in romania si vezi care au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 de unde as putea gasi si eu un stop pt runner ca si cel din imagine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Pe easyparts gasesti face un baiat comanda...daca vrei datele lui imi dau un PM : exemple : http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...2003-Lexus.html http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...-Lexus-Dmp.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 si nu sti cam ce preturi au stopurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 si nu sti cam ce preturi au stopurile? in jur de 25-30 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 ok ms pt informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 (editat) Idem cu cel din poza.Multumesc pentru informatii. seamana cu al meu, acuma depinde ce vrei ...doar plasticele de la stop...sau cu totul ....oricum e asemanator cu al meu ... difera doar stopurile lateriale ...pe interior la mine vine drept...iti arat o poza cu stopu meu ( nu te speria l`am vopsit pe interior) ...daca vrei sa stii de unde da`mi un pm sau posteaza si`ti zic de unde Editat Decembrie 18, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 seamana cu al meu, acuma depinde ce vrei ...doar plasticele de la stop...sau cu totul ....oricum e asemanator cu al meu ... difera doar stopurile lateriale ...pe interior la mine vine putin curbat...iti arat o poza cu stopu meu ( nu te speria l`am vopsit pe interior) ...daca vrei sa stii de unde da`mi un pm sau posteaza si`ti zic de unde Ti-ai laudat umpic scuteru ... Din pacate haste ii cam vechi topicul si nu cred ca o mai intrat cel care l-a facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Ti-ai laudat umpic scuteru ... Din pacate haste ii cam vechi topicul si nu cred ca o mai intrat cel care l-a facut clar asta era...acuma vreau un buchet de flori si ciocolata nu am obs ca e din aug postu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 (editat) razvy pe link-urile alea 2 vezi ca ai mai jos preturile.... Ps:la postu cu linkurile ce prostie am scris.... " imi dau un PM" ) in loc de "dai" Editat Decembrie 18, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 uite o lista cu cele mai interesante: 1 2 3 4 -- far -- 5 am facut si noi comanda pe site asta (eu si Brick) cam scump cu transportu da' merita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 uite o lista cu cele mai interesante: 1 2 3 4 -- far -- 5 am facut si noi comanda pe site asta (eu si Brick) cam scump cu transportu da' merita.... si eu mi-am luat far,distantatorul,semnalizari albe...si acum astept astea... http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...-Bcd-Zwart.html http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...ter-Carbon.html http://www.easyparts.nl/showarticles_info/010910007855// Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 in cit timp v au venit piesele???eu am facut comanda cam acum o luna....si nimic ..pina acum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 mersi brick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 @redeye, ati facut comanda printr'un itermediar sau personal? Cum ati procedat daca e vorba de al doilea caz? @razvy17 uite si aici la 40 de euro insa nu platesti transport decat de la Cluj pana la tine(~7-8ron); comanda dai aici pe forum, daca te intereseaza iti explic ulterior... http://www.louis.de/_20ee461d4280ddc898c63...x=0&cmd.y=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 @redeye, ati facut comanda printr'un itermediar sau personal? Cum ati procedat daca e vorba de al doilea caz? Am facut printr-un intermediar,si asteptam comanda de 3 saptamani,si din spusele omului care a facut comanda nu o sa ne ajunga toate piesele ca unele nu erau pe stoc,zice el,desi pe site erau....acum nu stiu ce sa zic,m-am saturat sa astept desi termenul era de 10 zile...daca vrei mai multe detalii dami un pm sa iti explic niste chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 (editat) Am facut printr-un intermediar,si asteptam comanda de 3 saptamani,si din spusele omului care a facut comanda nu o sa ne ajunga toate piesele ca unele nu erau pe stoc,zice el,desi pe site erau....acum nu stiu ce sa zic,m-am saturat sa astept desi termenul era de 10 zile...daca vrei mai multe detalii dami un pm sa iti explic niste chestii exact ce am comandat si eu (brick a comandat de 10 ori mai mult ca mine) nu era upe stoc... :| Editat Decembrie 21, 2007 de redeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 exact ce am comandat si eu (brick a comandat de 10 ori mai mult ca mine) nu era upe stoc... :| Cea mai proasta decizie am facut...in fine acum avem de asteptat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 mersi crettz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 de unde as putea gasi si eu un stop pt runner ca si cel din imagine? Cred ca poti sa-l comanzi la Ciprian la service sau la Paneuro pe Titulescu (cum pleci de la guvern, dupa ce treci de Dr. Lister si de carciuma sora cu aia unde bea Base' vezi un geam argintiu si de obicei niste scutere Piaggio si choppere Motoguzzi in fatza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate